Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Picerija, ki ponuja brezluteinske pice v Ljubljani

Picerija, ki ponuja brezluteinske pice v Ljubljani

Pozdravljeni!

Zanima me, če poznate kakšno pizzerijo v centru Ljubljene, ki ponuja brezglutenske pizze.

Hvala,

Denis

Sicer ti ne morem pomagat, se pa spomnim, da je ena mamica nekoč na enem forumu napisala, da prinesejo testo za otroka seboj v pizzerijo, brez glutena, potem jo obložijo po želji, tako ima tudi družinski čan, ki ne sem uživati glutena, nekaj od tega….pokliči tam kjer želite it, vprašaj ali ponujajo oz. če se lahko zmeniš za tak način…..

Favola na Dunajski (nasproti AMZS) ima brezglutenske testenine, je pa tudi picerija, samo na to, ali imajo tudi brezglutenska testa, nisem bila pozorna. Pokliči jih in vprašaj:

Vem, da niso v centru, ampak se mi je zdelo omembe vredno. Drugače nosimo mi za našega PKUjevčka kar obloženo pico s sabo, pa jo samo spečejo (ker je pač treba tudi vso zelenjavo na gram tehtati, sira in mesa pa itak ne sme).

Mislim da Gregorino na vojkovi…

V pizzeriji Savlje ponujajo brezglutenske pizze in še poceni so. Ponujajo tudi druge brezglutenske izdelke. Kontaktna številka pizzerije je 041 618 611

Gregorino, pa ena picerija v BTCju, sem enkrat ujela, pa ne vem točno katera

Mimogrede, tudi picerija Tonač v Kranju :))))

Tudi Kaval jih ima, samo meni niso všeč.

Zunaj sem jih jedla le še v Tonaču v Čirčah, Kranj. Dobre, doplačilo 1€, kar je za nas super.

mm

Zdravo,

priporočam picerijo Gregorino, imajo najboljše pice, saj so v njihovi ponudbi že dolgo časa.

Glede pice v Kavalu – pa ne vem če se temu lahko reče pica, jaz sem enkrat naročil in dobil beri- suho palačinko in to za 9 eur. Nikoli več. Naj se podučijo o teh picah preden jih tržijo.

lp

Ja se strinjam v piceriji Savlje so super, razmeroma poceni pa še pripeljejo mi jo.

www.pizzerija-savlje.si[/url]

Lp. Aleš

priporočam ti pizerijo gregorino res da ni v centru ampak jim lahko res zaupaš, bili so uvrščeni na prvo mesto v celi sloveniji za brezglutenske pice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close