Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Picasso

Picasso

Imam Picassoja v katerem mi je prenehal svetiti ekran za potovalni računalnik, zunanjo temperaturo in podatke iz radia.

Na servisu so rekli, da je potrebno zamenjati ekran, kar bi me stalo 117.000, 00 SIT + DDV.

Sam sem se lotil razdiranja armaturne plošče in ugotovil, da ekran ne sveti samo zaradi ene žarnice, ki stane 150 SIT.

Toliko o servisih, kjer nas nategnejo, če jim le uspe.

Imam podobno izkušnjo. Moji mami je crknila klima. Pelje na pooblaščen servis. Tam so imeli avto kar precej dni in na koncu strokovno ugotovili, da bo treba zamenjat en pregrešno drag kos, ki ga bodo naročili iz tujine, kar seveda zna trajat. Bilo je pa ravno tisto leto svinjsko vroče poletje in klima je bila nujno potrebna.

Mama je vsak dan hodila gnjavit folk na servis, ker se niso in niso zmigali, je vzela avto in šla drugam. In sicer tja, kjer se ukvarjajo z montažo klim v avtobuse. Tip pride, odpre pokrov, kjer so varovalke, pogleda: Varovalka je šla. Zamenja in problem rešen.

Po celem tednu čakanja na en “drag kos iz tujine” na pooblaščenem servisu, je bil problem rešen prej kot v 5 minutah. Pa kaj so res tisti mehaniki taki idioti, da niso preverili varovalk ali so dejansko hoteli mamo na.tegniti??

Potem se je z delujočo klimo odpeljala na pooblaščen servis, jim pokazala varovalko in na lep način povedala, naj si tisti “kos” nekam zataknejo.

No najdejo se tudi idioti med mehaniki, ki tega ne znajo pogledati. Saj je vedno en kup golobradcev tam, ki so kao mehaniki.
Ostalo je pa vse nateg in to en velik nateg. Čim kdo kaj takega omeni, stran od njih.

Jaka in kateri servis je to bil, bistvo je da se to tudi pove, da se takšnih servisov izogibamo!

Tako, povejta oba kje sta bila. Sigurno ne pri Jerovšku v Grosupljem, ki velja poleg še dveh, treh za naj citro servis v SLO.

Sta iz Prekmurja?

Pa kaj vozite citroene k mazačem? Jaz vozim naše citrote k Jerovšku, ki je 150 km oddaljen od nas in to v eno smer – ampak citroena pač ne moreš drugam peljat kot k Tonetu!!!
Ali k Merlaku na Drenov Grič le da so uskuge precej bolše če g. poznaš:-(

Pri meni je šlo za Volvo Interclass servis. In zgoraj opisana ni edina negativna izkušnja od tam. Lahko bi še naštevala.

New Report

Close