Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pica z norskimi sadeži

pica z norskimi sadeži

kako pripraviti?

zanima me samo tisto kar se da na testo:)
za samo testo sem že kar mojstrica, no ja vsaj drugi pravijo tako.

Doma ima zmrznjene mešane morske sadeže?

hvala
Venus

Jaz morske sadeže odmrznem, da spustijo vodo, potem pa jih potresem po testu, ki ga prej pomažem s pelati in potresem z origanom. Na koncu še potresem s sirom in to je to!

lp, orehek

ja, lahko še dodaš nekaj čebule, kakšno olivo,… in pa še nasekljan česen in peteršilj v olivnem olju… odvisno kako zelooo morsko želiš.
Dober tek!

Mi smo dali pa kar zmrznjene sadeze gor. Orehek: mislis, da je velika razlika, ce jih odmrznes? Ker nimam veliko izkusenj z morskimi stvarmi.

Tuki mi smo narediti pelati+morski sadezi+sir…v pecico 🙂

Meni je bila zelo dobra, ampak ima specificen okus. Pase mi kos-dva, vec pa ze ne.

Pozabila sem omeniti tržaško omako(nasekljan česen in peteršilj), ki seveda na morsko pico zelo paše.

h&m – odmrznem jih zato, da spustijo vodo in ni odvečne tekočine na pici

lp

lp, orehek

Jaz sem enkrat tako z neodmrznjenimi sadeži jedla v pizeriji in lahko rečem, da je bila neužitna :o(
Bila je polna tiste vode od sadežev.
Mislim, da je res bolje sadeže prej odmrzniti in osušiti.

Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Pa date to trzasko omako prej gor…pred pecenjem. Ali potem…kot priloga v bistvu?

če daš česen na pico pred pečenjem, se zažge. tržaška omaka je kot priloga pečeni pici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close