Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pica, da te kap

pica, da te kap

Za vikend imamo malo praznovanje in bi nabavili pice. V mislih imam pico, da te kap (iz gostišča Julči). Ker je nisem še nikoli videla/jedla bi vprašala tiste, ki ste jo: kolikšna je ta pica? Ali se mi splača kupiti to pico ali npr. 8 navadnih velikih pic. Približno za koliko velikih pic je le-ta velika?

Hvalaaaaa

Mi jo pogosto naročimo v službi. Nas je 12 in jo je dovolj, ponavadi še kakšni krajčki ostanejo. Je pa bolj debela kot navadna pica.
Lepo praznovanje

ob nedeljah ne vozijo, prej jih pokliči, drugače pa je fajn ideja…

Ja, pica ima debelejše testo in je precej “suha”. Priporočam kombinacijo okusev, ne cele pice samo v enem okusu. Nam v službi je všeč npr. kraška in kmečka (?), ki ima gor hrenovo omako. Tudi jaz bi rekla, da je pice za enih 10 – 12 oseb, odvisno koliko je konkretnih – moških – jedcev.

Pri nas v službi nas je 13 in vedno naročimo to pizzo od Julči, pa jo kar precej še ostane za domov, čeprav smo hudi jedci. Obstajajo pa še večje pizze od te Julčine, samo se zdajle ne spomnim, kje se jo naroči. Ima pa en meter premera. Ne vem sicer, kako jo spravijo skozi vrata.

ma picerija julči še večjo pico kot meter,celo meter in pol meri imenuje se pa QUATTRO pizza!!

ubijalska je pica da te kap

Pri nas v službi nas je 13 in vedno naročimo to pizzo od Julči, pa jo kar precej še ostane za domov, čeprav smo hudi jedci. Obstajajo pa še večje pizze od te Julčine, samo se zdajle ne spomnim, kje se jo naroči. Ima pa en meter premera. Ne vem sicer, kako jo spravijo skozi vrata.
[/quote]

Halo Katra:

https://www.halokatra.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close