Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Philips-cellese

Philips-cellese

A ma kdo izkušne masažnim aparatom od Phillipsa.Pa kje ste ga kupl k ga nikjer ne najdem!!

Poskusi v Merkurju,izkušenj z njim sicer nimam,škodilo pa sigurno ne bo,razen,če imaš kakšne kapilare ali žile.

Ojla,

jaz sem ga kupila pred dvema letoma in se nekako ni obnesel.
Res sem ga mal uporabljala, tako da mi je zal denarja. Takrat je stal 15.000 sit.
Ce zelis ti ga prodam. Seveda ceneje, ker je rabljen
Lahko se mi oglasis po mailu.

Ciao, J.

Sama imam s tem aparatom zelo dobre izkušnje – vendar v kombinaciji z proticelulitnim preparatom; res je, da da ga moraš redno po cca. 10 minut vsaj 3x na teden na kritičnem predelu telesa uporabljati nekaj mesecev. Vztrajnost, vztrajnost! Najbolje se je lotiti masaže po kopeli (koža je bolj prekrvavljena), nato pa po končani masaži nanesti še proticelulitni preparat (sama uporabljam Vichy). Moram ti priznati, da sem po 2 porodih ponovno pridobila presenetljiv izgled stegen in zadnjice v rekornem času (v 4 mesecih po zadnjem porodu). Kljub temu, da sem gensko nagnjena k nastanku celulita, zaenkrat lepo zmagujem.

Good luck v borbi s celulitom ali pa preprečevanju njegovega nastanka !

Alias

Jest ga takoj kupim, če ga še imaš. Za koliko ga prodaš?

Jaz ga prodam je pa nov še v original embalaži za 7.000sit cena novega je bila takrat 16.500.
Je pa resnično učinkovit, če ga redno uporabljaš in po uporabi naneseš še kakšno kremo ali gel je učinek še večji.
Tako kot je napisala Alias in to drži samo vstrajati je potrebno in so rezultati vidni že po nekaj tednih!

Mojca

:-))))))

Zakaj ga pa potem prodajaš, če je tako učinkovit??
Si malo izkoristila njeno razlago sebi v prid, da bi ga lažje prodala, a lisička?? :-)))

Ne **pika**se motiš jaz imam dva in enega še vedno pridno uporabljam.
Tudi jaz sem bila skeptična do te napravice, ko je prišla ven ampak jo je nabavila ena moja kolegica in je bila zelo zadovoljna z rezultatom, ki je bil viden že v nekaj tednih.
Tako sem si tudi jaz zaželela, da ga nabavim in tisti čas ga je bilo kar težko kupiti in sem veselo vse spraševala kje se ga da kupiti in ga hvalila.
Potem sem pa za rojstni dan dobila, kar dva in če sem čisto iskrena nisem hotela nobenega užaliti zato tudi nisem povedala ali hotela računa, da bi ga zamenjala za kaj drugega.

Sicer pa nisem edina, ki ga uporablja in hvali!

Lp

Mojca, kaj še vedno prodajaš aparat? Me zanima, ker moram odločno ukrepati v boju proti celulitu. Piši mi na mail!

LP, Barbara

Barbara sem ti pisala mail in ne vem, če si ga dobila?!
Če si še vedno zainterisirana za nakup masažnega aparta se javi!

Lp, Mojca

Glede na to, da imam kapilare in tudi rahlo vidne žile me pa zanima kakšno
metodo za odstranitev celulita sploh lahko uporabim.
Slišala sem, da tudi kreme poslabšajo stanje.

Hvala in lep vikend.

Oj Mojca!

Če si je Barbara premislila in si ga pripravljena prodat imaš naslednjo kandidatko. Danes sem ga iskala po celem mb, pa je povsod razprodan. Sveti sem mi odkar je prisel v trgovine. Zgleda da sem predolgo cakala! Sment!

Lp, Sara

Kreme ne smejo biti s toplotnim učinkom,kar pa zadeva samih postopkov,je priporočljiv ultrazvok v kombinaciji z limfno drenažo,ki je bolj površinska in ni groba.Možen je tudi aparativni postopek,vendar je odvisno kje so kapilare in koliko jih je.

Pozdravljena sara22,
Barbara naj bi se mi javila ta tedan, ko pride v Lj, če pa se slučajno premisli mi javi, kam ti lahko sporočim, da se dalje zmeniva!

Lep dan ti želim!
Mojca

torej, če ga ne uspeš prodati prejšnjim kandidatkam, se tudio jaz postavim v vrsto.

Klavdija

Lep pozdrav vsem,

se vedno prodajam moj celese. Z eno punco sva bili ze skoraj zmenjene, pa se mi potem ni vec oglasila.
Sem iz Ljubljane, prodam ga za 7.000 Star je 2 leti, zelo malo rabljen. Ce katero se zanima naj se mi oglasi po mailu.

Lp, J

Sporočam, da sem aparat že prodala!

Lp, Mojca

Ja, jest ga imam tud doma….nikoli rabljen…še zapakiran….če kdo rabi, mu ga lahko ugodno prodam:-)

Tudi jaz ga imam, nikoli rabljenega, še zapakiranega. Če ga kdo želi, ga lahko ugodno prodam.

Pozdravljena.
Vem da je ze kar nekaj cas od tega od kar si objavla to sporocilo…ampak mene pa vseeno zanima ce se imas ta aparat Cellese? Ce ga se imas se mi javi prosim,boš?

Pozdravljeni, sem prebrala vase odgovore in se mi zdi zelo zanimivo. Priznam, da ne vem o cem je govora, zato me zanima, kaj je to Philips – cellese? Vnaprej hvala za odgovor.

To je masažni aparat na vakum za domačo uporabo,ki izboljšuje prekrvavljenost,odplavlja odpadne produkte iz telesa in s tem izboljšuje stanje celulita.

Če ima še katera ta aparat naj se prosim javi, ga kupim takoj seveda za primerno ceno!

Pozdravljene! Ali se ta Phillipsov aparat Cellesse res uporablja na suhi koži? Mislim, da si nekako ne morem predstavljati kako ta stvar potem deluje, ker jaz sem hodila na vakuum in so me najprej namazali, da je aparat lepo drsel po koži. Prosim sporočite mi čimveč izkušenj s tem aparatom ker ga imam namen kupiti in žal ne bi rada kupila mačka v žaklju? A ta od Oriflame je tudi v redu? In kateri je boljši???? Prosim za čimveč informacij! Hvala in lep pozdrav

Odvisno od aparata-nekateri morajo delati vakum na namazani koži,zato,ker sicer ne drsi,pri drugih aparatih pa mora biti koža popolnoma suha,ker sicer vakum ne prime-odvisno od proizvajalca.Mislim,da se aparat,ki zanima tebe,uporablja na suhi koži.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close