Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pfizer ponovno kaznovan. Tokrat s 345 milijoni dolarjev

Pfizer ponovno kaznovan. Tokrat s 345 milijoni dolarjev

Taj pa čudna an prej sto nickov v vsaki minuti zdej pa en sera utihnu pa vse sere utihnejo hm TA SVET PA JE ČUDN

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8807, 01.01.2022 ob 23:46

Brez skrbi sem 3x cepljen. Samo problem je ker bi ziher tvoj Dnk od nekod privleko pa nočem glih tebe klonirat veš

Ej prov nč me neskrbi. No ja edino to a pa milš da bo 3 krat dost a ti zrihtamo še ene tri špike da bo bl zihr?

Ker lej bl boš našpikan bl boš se fajn meu. Mogoče ti celo uspe v pol minute drug nick izbrat pa monologe s seboj ustvarjat.

Kaj boš še tri?

darwindarko, 01.01.2022 ob 23:46

Taj pa čudna an prej sto nickov v vsaki minuti zdej pa en sera utihnu pa vse sere utihnejo hm TA SVET PA JE ČUDN

Ne ne samo jaz še vstrajam ker mi je fajn, ostali so pa pomoje že obupali nad takim osebkom?

Anonimno 8807, 01.01.2022 ob 23:48

Ne ne samo jaz še vstrajam ker mi je fajn, ostali so pa pomoje že obupali nad takim osebkom?

Ja ja ti se kr tolaž. Dej povej no kok špik še rabš, pa kva ti damo notr?

Si se že odloču al boš Pfizer al boš poču?

( https://www.youtube.com/watch?v=vTRKy6oX9OM )

Mal je že pozno, eni gremo spat. Darmunu ni jasno da ne živimo vsi djabe na podstrešju mame in je treba spat da se zjutraj kaj naredi.

darwindarko, 01.01.2022 ob 23:50

Ja ja ti se kr tolaž. Dej povej no kok špik še rabš, pa kva ti damo notr?

Si se že odloču al boš Pfizer al boš poču?

( https://www.youtube.com/watch?v=vTRKy6oX9OM )

Nevem če sem glih jaz tisti ki se tolaži ? sej globoko nekje v sebi veš da se pač tak braniš lej sej smo vsi ljudje in imamo šibke točke. Ja tretjič mi je blo prav fajn ej ker je ena fajn mlada sestra bla tak da bi še šal četrtič

Aja pa Pfizer itak, treba ta mRnk not spustit da bom Spider-man postal.

Anonimno 8807, 01.01.2022 ob 23:54

Nevem če sem glih jaz tisti ki se tolaži ? sej globoko nekje v sebi veš da se pač tak braniš lej sej smo vsi ljudje in imamo šibke točke. Ja tretjič mi je blo prav fajn ej ker je ena fajn mlada sestra bla tak da bi še šal četrtič

Tooooo vidš. zato pa pravm, najmanj tri še najmanj tri maš še za dobit. Takega preceplenga curakarja kot si ti bo pa ja kašna sestra pogledala tja v ramo da ga špikne.

Res ti si zaslužiš še najmanj tri. lej če naujo hotl dat jim rec da mene pokličejo bom jst govoril z njimi,da ti morjo dat in da si zaslužiš, če ne več doz v kratkem času pa vsaj večjo dozo.

Res prov krivica se ti dela da si sam tri krat ceplen cepc

Pozno je, 01.01.2022 ob 23:52

Mal je že pozno, eni gremo spat. Darmunu ni jasno da ne živimo vsi djabe na podstrešju mame in je treba spat da se zjutraj kaj naredi.

valda tebe mama nau gledala pa te bo raj v rit brcnla ane

Pa kaj je s to državo da vas je sam trikrat zbodla?????????

nepravda pa taka

Kvas zdej tih, a so te cepiva zmatrala, tipkovnca ne dela, capacha ne spusti mimo za menjavo nicka kva sej zgodl?

Zapomn si ENKRAT NI NOBENKRAT DVAKRAT KOMI ENKRAT TRETJA ZA ČETRO FREJ TI DA

Torej zavihat rokav pa med. sestro obišči

darwindarko, 02.01.2022 ob 00:00

Tooooo vidš. zato pa pravm, najmanj tri še najmanj tri maš še za dobit. Takega preceplenga curakarja kot si ti bo pa ja kašna sestra pogledala tja v ramo da ga špikne.

Res ti si zaslužiš še najmanj tri. lej če naujo hotl dat jim rec da mene pokličejo bom jst govoril z njimi,da ti morjo dat in da si zaslužiš, če ne več doz v kratkem času pa vsaj večjo dozo.

Res prov krivica se ti dela da si sam tri krat ceplen cepc

Hahaha??? k. Ja nič darč, lepo je blo, fajn sprostitev samo bo treba v posteljo počasi. Me pa veseli da obstajate takšni posebni ljudje ob katerih se počutim da sem kar nadpovprečno pameten in ne tak idiot kot sem včasih mislil tako da hvala.

Mogoče se še kje pišema do takrat pa čao ?

Anonimno 8807, 02.01.2022 ob 00:08

Hahaha??? k. Ja nič darč, lepo je blo, fajn sprostitev samo bo treba v posteljo počasi. Me pa veseli da obstajate takšni posebni ljudje ob katerih se počutim da sem kar nadpovprečno pameten in ne tak idiot kot sem včasih mislil tako da hvala.

Mogoče se še kje pišema do takrat pa čao ?

Eh a ni zanimivo kako v postlo vas spet skup vleče? Je kruta ane če en nick zaspan rata še druzga pobira hahahaha

aha

ha

a

a

ah

a

ha

ha

h

ha BUMBAR

Lej jutr se ne pozab cept spet, pa boš lahk tri dni sikal tukj po cel dan ker boš bolniško dobu al kako to gre. Vam še dajo bolniško ovcam al nč več?

HAHAHAH

AHAH

A

HAHAH

HA

AA

A

AA

AAHAH

AHAHA

AH

AH

A

HAHA

HA

AH

AH

A

HAH

AH

AH

AH

AHAH

AH

A

HH

HAH

AH

AHAH

AH

A

HA

HAHA

AHA

HA

HA

HAAH

AH

A

HA

HAHAHAHAHAHAH

A

HA

HA

HAHAH

AH

SO ŠLI MULTINICKI SPAT HA

A

HA

AHA

HA

AAHHA

kromp in lopata, 01.01.2022 ob 23:29

t0rnad0, 01.01.2022 ob 23:27

darwindarko, 01.01.2022 ob 23:14

Uf kaj jim je to od vseh milijard…

( https://lesmoutonsrebelles.com/pfizer-vient-detre-condamne-a-345-millions-de-dollars-damende/?fbclid=IwAR2uTqJRyXO–bxKTTu5hJiiIYMQ_iUpL8J44tmAvD2B_gOmAZmffWzDcNk )

Prikrivajo stranske učinke cepiva. Pfizerjevi cepjenci pa sploh ne upajo o stranskih učinkih na glas govorit, ker jih je sram,ko so sami hvalil in in navijali za cepivo pfizer. Zaradi blamaže so vsi tiho.

jp. to pa čist drži. od kar sm dobu pfizer booster mi net ful slabš dela. zihr je nek na tem. so že slovenski znanstvenkiki dokazal da grafen blokira internet teles.

Tebi pa dogaja danes. Imate eni res probleme z normalnim komuniciranjem. Saj če te tema ne zanima, jo preskoči. Tako jaz delam, pa tudi drugi.

Anonimnež, 02.01.2022 ob 00:16

Tebi pa dogaja danes. Imate eni res probleme z normalnim komuniciranjem. Saj če te tema ne zanima, jo preskoči. Tako jaz delam, pa tudi drugi.

Za lopato

Saj so zaspali za danes, kot se kaže al pa bodo kmalu, ker hodijo skupej spat tako kot so se  skupaj prikzali v vseh temah danes. No eden ima pač večosebnostno motnjo. Vmes se je pa še kak našpikan frik/a oglasila pa je bila štala.

darwindarko, 02.01.2022 ob 00:20

Saj so zaspali za danes, kot se kaže al pa bodo kmalu, ker hodijo skupej spat tako kot so se  skupaj prikzali v vseh temah danes. No eden ima pač večosebnostno motnjo. Vmes se je pa še kak našpikan frik/a oglasila pa je bila štala.

Ja verjetno kaki stranski učinek veš.

Anonimno 8807, 02.01.2022 ob 00:24

Ja verjetno kaki stranski učinek veš.

Verjetno ne samo eden

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close