Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pfizer ponovno kaznovan. Tokrat s 345 milijoni dolarjev

Pfizer ponovno kaznovan. Tokrat s 345 milijoni dolarjev

Uf kaj jim je to od vseh milijard…

( https://lesmoutonsrebelles.com/pfizer-vient-detre-condamne-a-345-millions-de-dollars-damende/?fbclid=IwAR2uTqJRyXO–bxKTTu5hJiiIYMQ_iUpL8J44tmAvD2B_gOmAZmffWzDcNk )

Ufff res ja, ti ziher veš ker si taki farmacevt

no šit svet je koruptivn. sm to še ne pomen da korona ne obstja. hahaahahhaha

Odgovor na objavo uporabnika
kromp in lopata, 01.01.2022 ob 23:17

no šit svet je koruptivn. sm to še ne pomen da korona ne obstja. hahaahahhaha

Ja pizda zadnjič so mi v mercatorju sendvič dvakrat računali, banda korupcijska

Anonimno 8807, 01.01.2022 ob 23:19

Ja pizda zadnjič so mi v mercatorju sendvič dvakrat računali, banda korupcijska

ja zakva pa Darwina pa LUDI nis poslau dab mal redu nrdila? džabe jamrat zdj!

how how how

how how how how..

how how how. teslo multinick pederu jedan

Četrtega se mi pa ne da pisat GOVEDO

kromp in lopata, 01.01.2022 ob 23:20

ja zakva pa Darwina pa LUDI nis poslau dab mal redu nrdila? džabe jamrat zdj!

A jebemti, ej darwin sori daj malo reda naredi v totem mercatorju. Men je blo rečeno da se lahko v mesu bakterije skrivajo daj ti to dokaži njim da ni res ej.

A si v redu Darmun? Skadi še enega, pa bo.

darwindarko, 01.01.2022 ob 23:14

Uf kaj jim je to od vseh milijard…

( https://lesmoutonsrebelles.com/pfizer-vient-detre-condamne-a-345-millions-de-dollars-damende/?fbclid=IwAR2uTqJRyXO–bxKTTu5hJiiIYMQ_iUpL8J44tmAvD2B_gOmAZmffWzDcNk )

Prikrivajo stranske učinke cepiva. Pfizerjevi cepjenci pa sploh ne upajo o stranskih učinkih na glas govorit, ker jih je sram,ko so sami hvalil in in navijali za cepivo pfizer. Zaradi blamaže so vsi tiho.

t0rnad0, 01.01.2022 ob 23:27

Prikrivajo stranske učinke cepiva. Pfizerjevi cepjenci pa sploh ne upajo o stranskih učinkih na glas govorit, ker jih je sram,ko so sami hvalil in in navijali za cepivo pfizer. Zaradi blamaže so vsi tiho.

Torej prikrivajo stranske učinke cepiva s katerimi se je cepilo 3 miljarde ljudi ?

jp. to pa čist drži. od kar sm dobu pfizer booster mi net ful slabš dela. zihr je nek na tem. so že slovenski znanstvenkiki dokazal da grafen blokira internet teles.

kromp in lopata, 01.01.2022 ob 23:29

jp. to pa čist drži. od kar sm dobu pfizer booster mi net ful slabš dela. zihr je nek na tem. so že slovenski znanstvenkiki dokazal da grafen blokira internet teles.

Ja ja pa 5G tud.

Anonimno 8807, 01.01.2022 ob 23:31

Ja ja pa 5G tud.

Ne pozabi da ti tudi vidno polje blokira in zaradi tega ne vidiš morja s Triglava.

Ne pozabi, 01.01.2022 ob 23:33

Ne pozabi da ti tudi vidno polje blokira in zaradi tega ne vidiš morja s Triglava.

??? Men bolj pivo blokira vidno polje ampak ok če on tak reče pol je ziher tak

Škoda ker ti ne rata v petih sekundah zamenjat nick pa porabiš celo minuto BUMBAR

23:29

23:31

23:33

Ima ludih i ne samo poslije rata ali i prije

darwindarko, 01.01.2022 ob 23:35

Škoda ker ti ne rata v petih sekundah zamenjat nick pa porabiš celo minuto BUMBAR

23:29

23:31

23:33

Ima ludih i ne samo poslije rata ali i prije

Eee? Ress? A si to ti IP shekal?

Kva to žreš dej nam zaupej? Si na LSD, al na šnopcu al si po narav tak idiot?

Narava se neb tko blamirala se mi zdi. Ampak lej tukj si dam možnost, da se motim. Tudi narava mora nekje drek vn spustit

darwindarko, 01.01.2022 ob 23:37

Kva to žreš dej nam zaupej? Si na LSD, al na šnopcu al si po narav tak idiot?

Narava se neb tko blamirala se mi zdi. Ampak lej tukj si dam možnost, da se motim. Tudi narava mora nekje drek vn spustit

Mene bolj tvoja zdravila zanimajo samo ti ravno farmaciji ne zaupaš ne? A si končno do Iverkmerina prišo?

Anonimno 8807, 01.01.2022 ob 23:40

Mene bolj tvoja zdravila zanimajo samo ti ravno farmaciji ne zaupaš ne? A si končno do Iverkmerina prišo?

Jst ti lohk pokažem kaj jst jem sam prid morš ker nočem da drugi vidjo.

Pa ne pozab se cept prej

Ker se ne bi rad okužu heh

Brez skrbi sem 3x cepljen. Samo problem je ker bi ziher tvoj Dnk od nekod privleko pa nočem glih tebe klonirat veš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close