Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pfizer napovedal cepivo, prilagojeno omikronu, že za marec

Pfizer napovedal cepivo, prilagojeno omikronu, že za marec

evo-da-se-pomirite
i want u poems for her

Ajmo ovčke…

da-se-pomirite-2

video https://t.me/DIREKTUSREDINU/48070

Wauuuu!!!

Hahaha, marca bomo imeli ze sigmo, vmes pa omikoron in ro… ??

Odgovor na objavo uporabnika
prepozno bo, 11.01.2022 ob 12:25

Hahaha, marca bomo imeli ze sigmo, vmes pa omikoron in ro… ??

bomo videl kaj bojo še izmislili, in kolik očasa bodo HUMANOIDI rabili da dojamejo da so izje-bani uzduž i popreko…

za crknt

no je priznal da ne ve če je sploh potrebno.

Po mojem ne bo več potrebno, nas bo omikron prekužil. Pri nas na Goriškem vse zboleva, zgleda da za Omikronom, ker večina preboleva dokaj blago, eni sploh ne bi vedeli, če se ne bi testirali. In kot že nekaj časa, okužbo širijo kar precej cepljeni, tudi tisti s tretjo dozo. Nimam nekih uradnih statistik, da se ne bo kdo obešal na besedo, a kar poznam obolelih, je tako, kot pravim.

wd40a, 11.01.2022 ob 16:01

no je priznal da ne ve če je sploh potrebno.

V tej fazi priznanja niso nč vredna.. to gre mim, ko bi en (nekoč) 2x kihnu – brez vtisa.. folk halucinira tist kr hoče!

Za Delto res ne in predhodne. Še vedno kiham kot alergik, ali mi teče iz vseh lukenj, ko je mraz, kot doslej. Zaradi mene nihče ni bil okužen. Najbolj da zbruhate virus, mi se umaknemo, no vi pa ležeče za nami z bu buuuuu. Okuženi, necepljeni. Naredite zgolj to, da ostajate zdravi do sebe. Nato do drugih. Hvala

CrazY FroG ?, 11.01.2022 ob 16:08

V tej fazi priznanja niso nč vredna.. to gre mim, ko bi en (nekoč) 2x kihnu – brez vtisa.. folk halucinira tist kr hoče!

drži

Ludi D LEGENDA, 11.01.2022 ob 12:18

evo-da-se-pomirite
i want u poems for her

Ajmo ovčke…

da-se-pomirite-2

video https://t.me/DIREKTUSREDINU/48070

jaz ne vem, kjer so se ti kao znanstveniki in strokovnjaki skrivali – pa to čez noč razvijjo visoko učinkovite arcnije… (sarkazem on)

globoko je zabredel svet, globoko, da se tak lažnivi in izkoriščevalski kapitalizem na račun zdravja in življenj ljudi dovoli

A niso rekli,da je to prehlad omicron?a to namesto robckov

Jonc nepr, 11.01.2022 ob 16:07

Po mojem ne bo več potrebno, nas bo omikron prekužil. Pri nas na Goriškem vse zboleva, zgleda da za Omikronom, ker večina preboleva dokaj blago, eni sploh ne bi vedeli, če se ne bi testirali. In kot že nekaj časa, okužbo širijo kar precej cepljeni, tudi tisti s tretjo dozo. Nimam nekih uradnih statistik, da se ne bo kdo obešal na besedo, a kar poznam obolelih, je tako, kot pravim.

Jaz tudi mislim, da bomo že vsi prekuzeni do takrat.

Upam da ne bodo naročali in potem pos….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close