Pfizer napovedal cepivo, prilagojeno omikronu, že za marec
Po mojem ne bo več potrebno, nas bo omikron prekužil. Pri nas na Goriškem vse zboleva, zgleda da za Omikronom, ker večina preboleva dokaj blago, eni sploh ne bi vedeli, če se ne bi testirali. In kot že nekaj časa, okužbo širijo kar precej cepljeni, tudi tisti s tretjo dozo. Nimam nekih uradnih statistik, da se ne bo kdo obešal na besedo, a kar poznam obolelih, je tako, kot pravim.
Za Delto res ne in predhodne. Še vedno kiham kot alergik, ali mi teče iz vseh lukenj, ko je mraz, kot doslej. Zaradi mene nihče ni bil okužen. Najbolj da zbruhate virus, mi se umaknemo, no vi pa ležeče za nami z bu buuuuu. Okuženi, necepljeni. Naredite zgolj to, da ostajate zdravi do sebe. Nato do drugih. Hvala
Ludi D LEGENDA, 11.01.2022 ob 12:18
Ajmo ovčke…
jaz ne vem, kjer so se ti kao znanstveniki in strokovnjaki skrivali – pa to čez noč razvijjo visoko učinkovite arcnije… (sarkazem on)
globoko je zabredel svet, globoko, da se tak lažnivi in izkoriščevalski kapitalizem na račun zdravja in življenj ljudi dovoli
Jonc nepr, 11.01.2022 ob 16:07
Po mojem ne bo več potrebno, nas bo omikron prekužil. Pri nas na Goriškem vse zboleva, zgleda da za Omikronom, ker večina preboleva dokaj blago, eni sploh ne bi vedeli, če se ne bi testirali. In kot že nekaj časa, okužbo širijo kar precej cepljeni, tudi tisti s tretjo dozo. Nimam nekih uradnih statistik, da se ne bo kdo obešal na besedo, a kar poznam obolelih, je tako, kot pravim.
Jaz tudi mislim, da bomo že vsi prekuzeni do takrat.
Upam da ne bodo naročali in potem pos….
Forum je zaprt za komentiranje.