Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Peugeto 206 1.4 hdi – akumulator?

Peugeto 206 1.4 hdi – akumulator?

Eno (enim mogoče butasto) vprašanje. Na ženinem peugeotu 206 1.4 hdi bo potrebno menjat akumulator (star je že skoraj 8 let) in me zanima koliko amperskih ur mora imet. Navodil od avta nimam več, na zdajšnjem akumulatorju pa ne piš nič drugega kot Varta. Ne bi rad kupil prešvohnega.
Hvala za odgovor.

jaz zmeraj kupim močnejšega, kot je notri original….danes je namreč vedno več elekt. porabnikov v avtu.

Če si iz lj ali okolice, je najbolje, da se zapelješ na leskovškovo zraven letališke k

pa ti bo starga ven vzel, ga pomeril in če je potrebno tudi novega zmontiral. Vse za ceno akumulatorja.

zapel ga k enem k prodaja akumultatorje ti bo iz prve povedal za vsak avto posebej.

tole najde google http://www.google.si/#sclient=psy-ab&hl=sl&source=hp&q=akumulatorji+ljubljana&pbx=1&oq=akumulatorji+ljubljana&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=141l5428l0l5668l15l7l0l8l8l0l163l760l3.4l14l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=2cac7943830615a8&biw=1680&bih=913

če vpišeš akumulatorji in ljubljana

veliko sreče. grajzar je med prvimi najdenimi.

Jaz bi kupil najmočnejšega ki gre noter(no do ene 75 Ah), ker premočen ni nikoli in avto ti bo pri -15 hvaležen.

Drugače pa če se ne motim je original 60 Ah…

New Report

Close