Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Petrol že spremenil

Petrol že spremenil

Lahko tankaš in greš not brez pct.

So hitro dobili po pi.ki. Predvidevam, da je promet strmoglavil in so še isti dan umaknili pogoj. Keri dripci. Zdaj še policaji mijavkajo da za njih pogoj PCT ne bi smel veljat hahahah … jedite govna zdej opice!

Še tu povem. Mogoče Petrol informacijo od pumpe do pumpe prenaša pešaka. namreč e dolgo sem se peljal mimo in so preverjali voznikom…

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin893, 15.09.2021 ob 17:38

Še tu povem. Mogoče Petrol informacijo od pumpe do pumpe prenaša pešaka. namreč e dolgo sem se peljal mimo in so preverjali voznikom…

Počak no, da se resitirajo?

Tako bi bilo treba narest pri rezimu, delodajalcu itd… Povsod kjer je potrebna sprememba.

sem jaz vedel, da se nobena župa ne poje tako vroča kot se skuha.

Nikol več ne bom tankala na Petrolu!

A je kdo včeraj verjel, da bodo to izvajali? To so samo izjavili samo za javnost, da bi jih inšpektorji in vlada pri mir pustila.

NE. Brez CPT NE gres noter. Spremenili so samo to,da je sedaj vsaka pumpa ze “odklenjena”.

Če se bo kdo upiral najboljši vladi v zgodovini Slovenije, bomo v Stranki sprejeli sklep, da se mora poleg vsakih 50 litrov bencina prodati tudi en izvod Okopov in Premikov, v primeru pogojev T ali P pri stranki pa še Noriško kraljestvo zraven.

As vido kako radi metod?

Enkrat sem videl eno karikaturo… No ni bila ravno… Kot neka skica… Cisto enostavno.

Kot nek klif… Cez rob je bla pa kot deska… Na koncu deske kao politik z odrom… Desko so pa drzali ljudje… Pac stali so gor da on ne pade v prepad… Tezko za opisat bi lazje narisal… Ampak ja… Samo kontra… Nismo organizirani… Skregani smo med sabo… Drug drugemu skodujemo… Mogoce je tudi dobro tako. Bog ze ve zakaj nam je drugacne jezike dodelil. Zakaj nas ni naredil bolj enotne.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3147, 15.09.2021 ob 18:43

NE. Brez CPT NE gres noter. Spremenili so samo to,da je sedaj vsaka pumpa ze “odklenjena”.

Ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close