Petrol Lom in plačilo WC-ja?!
Nekaj ne štekam. Petrol na Lomu zaračuna sedaj
Zaradi polemike okoli plačljivih WC-jev na Lomu imam nekaj vprašanj v zvezi s tem. Kakor vidim, se je o tem že govorilo? Danes tudi bloger HAD piše o tem! Zna kdo odgovorit na to preden kličem kar na Petrol? 😀
– Kaj se zgodi, če najprej plačamo si piškote v trgovini in se nato spomnimo, da bi šli na WC. Ali dobimo kakšno dobroimetje za WC?
– Lahko to dobroimetje uporabimo tudi kdaj kasneje, naslednji dan?
– Ali nas gre lahko 5 na WC in potem na skupnem računu porabimo 2,5 evra za nakup v trgovini?
– Kje lahko takšne sisteme še pričakujemo v Sloveniji?
– Ali lahko kavo za 1,5 eura kupim s tem bonom?
– Ali ti avtomat vrne denar, če daš notri 2 eura?
Pa mirno lulanje vsem!
Spoštovani,
družba Petrol je pred kratkim uvedla kavcijski sistem uporabe toaletnih prostorov na bencinskih servisih ob avtocesti. Kot je v drugih evropskih državah to že večletna praksa, smo se tudi pri nas odločili, da uporabnik toaletnih prostorov v protivrednosti 0,50 EUR (kolikor znaša uporabnina) prejme kupon, ki ga lahko unovči na kateremkoli Petrolovem avtocestnem bencinskem servisu v Sloveniji v 60 dneh od prejema za nakup nerezervoarskega blaga (vsi izdelki, razen gorivo). V tem trenutku kavcijski sistem deluje na sedmih avtocestnih bencinskih servisih: Barje Sever, Čatež (počivališče Grič), Obrežje, Lom Sever, Pince, Hrušica Jug in Dul. V prihodnje bomo tovrstnim sistemom opremili le bolj obiskane avtocestne bencinske servise. S kavcijskim sistemom uporabe toaletnih prostorov želimo zagotoviti boljši nadzor nad uporabo toaletnih prostorov ter zagotoviti višji standard čistoče.
Hvala za razumevanje.
Žiga Fišer
Strateško – korporativno komuniciranje
Petrol d.d., Ljubljana
Vaši višji standardi čistoče, pomenijo zame nižji standard. Kajti ne želim imeti polne denarnice, ali vozila računov, kuponov in podobne nesnage. Če se ustavim na Petrolu sem zagotovo voznik in uporabnik vaših storitev, kaj bi drugače počela na bencinskem servisu na avtocesti. Zelo slaba poteza z vaše strani. Miniaturni straniščni pohlep. Torej še enkrat- naj vam smrdi!
Kaj tebe vse moti, to ni bistvo te debate! Sicer se mi zdi prav, da je plačljivo, takrat ko nič ne kupiš![/quote]
Lahko potrdim, da je ta objava res pripravljena s strani Petrola.
Hjah vidim, da importiramo slabe navade iz tujine. Ena redkih lepih stvari naših avtocest so bili res lepi bencinski servisi Petrola (in ostalih ponudnikov) s čistimi in kulturnimi WCji, dobro založenimi trgovinami in okrepčevalnicami. Dejstvo je, da včasih rabim samo WC, drugič pa me zamika samo kofe ali okrepčilo ali pa grem kaj nujnega kupit v trgovinco (ki je seveda draga kot žafranček). In moram rečt,d a so me te kavcije v tujini razp*** u nulo, ker nisem šla nič kupit ker nisem nič potrebovala…in tam tudi ne moreš vstavit kreditne kartice not in moraš imet drobiž – grrrrrrrr – tega jaz npr nikol nimam mam pač plastic money v tošlu in ti bedasti avtomati seveda niso na tak način!
In sedaj bom morala v tošel spravljat še vse te bučkaste kavcijske listke…grrrrrrrr…da jih bom pokoristila naslednjič ko bom šla na kofe ali sendvicč ali pa po čokicoladico…
Čerpav Petrol ni odgovoril na kar nekaj bistvenih vprašanj zastavlejnih na začetku:
– Kaj se zgodi, če najprej plačamo si piškote v trgovini in se nato spomnimo, da bi šli na WC. Ali dobimo kakšno dobroimetje za WC?
– Lahko to dobroimetje uporabimo tudi kdaj kasneje, naslednji dan?
– Ali nas gre lahko 5 na WC in potem na skupnem računu porabimo 2,5 evra za nakup v trgovini?
– Ali lahko kavo za 1,5 eura kupim s tem bonom?
– Ali ti avtomat vrne denar, če daš notri 2 eura?
Vljudno prosimo Petrol za konkretne odgovore. Hvala lepa.
Uporabnica petrol servisov
Hotel sem najprej napisati članek o tem, ko sem videl temo, samo sem s časom bolj na tesnem in smo jim kar posredovali link na temo. 🙂
Tole ne bo res! V Nemčiji in v Avstriji so vsa stranišča že leta plačljiva skoraj na vseh črpalkah, pa ni nič umazano okoli. Samo primitivni slovenceljski moški ustavijo kjer koli in lulajo kot kakšni kužki. Madona, ljudje, saj ste ljudje ne živali. In tistih 50 centov ne bo nobenega pobralo.In zakaj bi moralo bit vse zastonj? Imaš kakšen pameten odgovor. A da si tankala bencin? Prav, ampak to z WC nima nobene zveze. Lahko bi tudi zaprli stranišče in kaj jim moreš! Pride cel avtobus- a misliš,da tanka bencin, ko se vsuje 50 slovenceljskih upokojencev naravnost na WC! Se splača kdaj to videti!
Saj je v redu. So se pač tako odločili. Ampak zame od sedaj naprej velja, da na Petrolu ne tankam več, ker so negostoljubni.
Saj so še drugi trgovci z gorivom od sedaj naprej bom pač načrtovala postanke pri drugih. Navsezadnje mi to sploh ni problem.Gorivo, svojo kavo, cigarete in kakšno revijo, pijačo in pecivo dobim tudi drugje!
Tudi nafte ne nameravam več naročiti pri Petrolu.Saj je samo 1500 l. na sezono.
Hvala za to res butasto potezo.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://med.over.net/forum5/xfile.php,q151,,file=52704.pagespeed.ic.-OdIRJEvF_.jpg[/img]