Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Petrol drama

Petrol drama

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 15.09.2021 ob 19:22

Darwin893, 15.09.2021 ob 17:37

rok-1, 15.09.2021 ob 17:26

Darwin893, 15.09.2021 ob 14:29

rok-1, 15.09.2021 ob 14:17

Zveni sicer simpatično maščevalno… v resnici pa vol. Tisto ni javni parking in bo kasiral kazen za motenje posesti. Lahko bi se kaj inteligentnejšega spomnil.

To je samo dolaganje drv na tja, kjer že itak gori.

Pa ti predlagaj ki imaš inteligence toliko da ti kar preskakuje ko te berem.

Odg Darwinu – Ko bom za to plačan. Za brezplodne debate se ne angažiram toliko.

Nekaj je bilo tule že napisanega, svoje mnenje sem pa napisal že lani. Ne bom ponavljal.

Čudno, da nebuloze pa lahko seješ brez plačila ali pa si mogoče za njih plačan pa ne vemo.

Vsekakor, če ne želiš pametnih idej in dobrohotnih delit, vsaj po mojem hotenju ti tudi nebuloz potem ni potrebno. Sicer pa lahko predlagaš nov izpopolnjen forum,kot že obstajajo in boš za pameten komentar,ki bo komu v pomoč lahko dobil tudi plačilo ali kako nagrado.

Če smo že prijazni, lahko vrnem enako; tudi ti svoje nebuloze trosiš vse okrog – pa ne samo brez plačila, pogosto še v nadlego.

SIcer pa ne gre za to kar pišeš – gre za to, da eno je nekaj na hitro napisati – drugo pa stvari podrobno raziskati, dobro premisliti, preveriti vse relevantne informacije in možnosti in zasnovati kaj, kar ima res vpliv.

Rok 1 vedno si bil mljigav in brez hrbtenice. Žal, to je moje mnenje.

Kdo lahko nekega moškega vpraša, če ima SPB? Samo pedofil!

lolekbolek948, 15.09.2021 ob 14:45

tojeja, 15.09.2021 ob 14:40

bi ga jaz mal vzgojila, 15.09.2021 ob 13:49

Nisem cepljena in se ne bom cepila se en cas, ampak tega modela bi pa mal vzgojno…

Jebe se Jansi za njegov avto in guzvo na bencinskih, tudi Petrolu dol visi, ta model je pa naredil guzvo, onemogocil dostop drugim in dejansko hebal v glavo vse ostle strnke na tej bencinski! Pa se kazen bo dobil.

Da sem bil tam v vrsti za njim, bi se tako veselo odpeljl in se vriskal zraven kot Kekec!

no umiri se no… pametni ljudje so raje bojkotirali nespoštljivi petrol in šli h konkurenci – in petrolček je že ukinil svoje gestapovske ukrepe, ker ugotavljajo,da je prevelika izguba strank… ko se pride do dnarja se očitno vse neha – tudi hebanje ljudi…

itak je bilo njihovo početje kaznivo in krepko mimo pooblastil že tako neumnega odloka – oni pa so ga s svojim početjem jasno kršili – nihlče nima nikomur NITI PO ODLOKU pravice prepovedovati točenje bencina in za točenje zunaj zahtevati pct – tega tudi v odloku ni napisanega… to je bilo kaznivo njihovo početje in neupravičeno kršenje svobode… jaz lahko brez pct natankam bencin in gre notri zame  plačati nekdo, ki ima pct –  in je to čisto skladno z odlokom… zato ta teror da so oni samo tankanje pogojevali s pct je tudi kršenje odloka, je nezakonit – tega odlok ne zahteva…

p.s. pa čeprav ne podpiram niti odloka – samo petrol je pa izvedel še hujšo gestapo gesto, ki je niti v neumnem odloku ni… in za to morajo odgovarjati… pa prav jim je… naj imajo poslovno škodo in naj se tako zgodi vsem, ki bodo ljudi nadlegovali z neumnimi odloki – in ne mi z zdravjem – ker to nima nobene veze z zdravjem

Privat firma te lahko stera s svoje lastnine. Tankanje ni nobena pravica. Kje žvite, loleki???

Privat firma??? Državno podjetje????

Kapo dol modelu, ki se je izpostavil in zrihtal zadevo za vse! Petrol ni imel čisto nobenega razloga, da zaklene pumpe. OMV jih ni!

Če mi molim lahko nakažete, ker mi pajek odvozio moja kola:

Za odvoz s Petrola

CKŽ 80, 8270 KRŠKO

UE KRŠKO 223

TRR SI56031551000004064  BIC: SKBASI2X

DAVČNA ŠTEVILKA: 67682642 

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close