Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Petra Parovel nosečnost

Petra Parovel nosečnost

Veliko ljudi jo spremlja in spodbuja ravno zato ker je brez filtra, odkrita in realna (privat in poslovno) tole z nosečnostjo pa je povsem nekaj drugega – neprimerno, stalno pritoževanje ker ne more piti alkohola, ker ne more na Ibizo, ker nima energije za žurat, tiščanje trebuha navznoter, bump update vsak dan, za vsako norijo/stvar so krivi hormoni… z veliko skupnostjo sledilcev pride tudi odgovornost glede objav, in vse skupaj je res slab vzor.

Na začetku mi je bila OK, ampak preveč vsega takoj objavlja na instagram, vsako stvar ki se ji zgodi, pa jamranje,….preveč energije zabija na instagramu. Je pa uredu, da kljub temu, da ima otroka zna tudi svoje življenje živeti kakšen party in zabave si je vseeeno kljub otroku potrebno privoščiti. Ja glej, če si navajen celo poletje piti aperole je potem kar težko presekati to navado.

Ma kaj je realna?

Najprej je jokcala, kako je težko s tamalo.

Pol je obrnila ploščo, je vsa happy ko je spet noseča.

Zdaj pišete, da že spet joče, ker ne more pit in žurat.

Ni mi jasno, zakaj ljudje kupijo njene obleke, samo da jim piše SWY gor, da lahko vsej širni Sloveniji razkazujejo.

Zakaj bi promovirala eno žensko, s katero nimam nič?

Pajkice, trenerke itd. si lahko kupim kjerkoli, tut tiste kot njene za 70 €, in sicer v Intersportu.

Raje vidim, da mi piše gor nike ali adidas kot pa SWY. Pa ko je ona.

Hecate se, a ne?

Ne morem verjeti, da tako resno spremljate vam popolnoma neznane ljudi na druzbenih omrezjih!

Se tudi za sodelavce, sosede, znance in prijatelje toliko zanimate? Jih znate poslusat, ko vam kaj govorijo?

Kaj imate od tega, da poznate vsak korak nekega popolnega neznanca?

Odgovor na objavo uporabnika
saj se hecate?, 17.08.2025 ob 10:03

Hecate se, a ne?

Ne morem verjeti, da tako resno spremljate vam popolnoma neznane ljudi na druzbenih omrezjih!

Se tudi za sodelavce, sosede, znance in prijatelje toliko zanimate? Jih znate poslusat, ko vam kaj govorijo?

Kaj imate od tega, da poznate vsak korak nekega popolnega neznanca?

Hahah, ja ker tebe pa res nič ne zanima, da se zadržuješ na forumu in firbcaš vsako temo.

To je kot gledanje nadaljevanke turške, mehiške, ali pa dnevnika in drugih rielity šovow….malo za zabavico pa se nasmejati.

vidiš zdaj uteži dviguje, ko se bo kej zgodilo pa spontani splav in spet jok in stok

Obupna ženska. Poznam osebno. Afnanje in iskanje pozornosti, prava holobova tinca,samo da nekaj dela.

Anonimno 10343, 19.08.2025 ob 05:28

Obupna ženska. Poznam osebno. Afnanje in iskanje pozornosti, prava holobova tinca,samo da nekaj dela.

Pa kje ona kupi te cote, napiše gor swy in mastno ceno? Enkrat sem tu prebrala, da kupuje pajkice za 6,7€. Je to res?

Ena860, 19.08.2025 ob 10:30

Pa kje ona kupi te cote, napiše gor swy in mastno ceno? Enkrat sem tu prebrala, da kupuje pajkice za 6,7€. Je to res?

Seveda, da je nabavna cena pajkic 3e kaj si pa mislila? Tako kot je nabavna cena Allstark 2e in adidask 10e. Vse ostalo so pa marže in plačilo znamke in marketinga. Zdaj se pa zamisli kaj in koliko plačuješ.

Spet ponočevanje in jamranje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close