Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Petje verskih pesmi, jutranjice in večernice, repetitivnost – je komu pomagalo?

Petje verskih pesmi, jutranjice in večernice, repetitivnost – je komu pomagalo?

Imamo eno temo o tem, ali verjamete, da je Jezus vstalod mrtvih. Sedaj pa tisti, ki po birmi niste več hodili k bogoslužju  kako gledate na molitve jutranjic in večernic, na petje verskih (katoliška vera) pesmi, repetitivnost? Se vam zdi alternativa temu joga, meditacija? Vas repetitivnost pomirja? Ker poslušala sem, da je repetitivnost zdravilna (npr. iste valovne dolžine ipd.)?

Odgovor na objavo uporabnika
repetitivnost večernic, meditacija, 08.09.2025 ob 17:45

Imamo eno temo o tem, ali verjamete, da je Jezus vstalod mrtvih. Sedaj pa tisti, ki po birmi niste več hodili k bogoslužju  kako gledate na molitve jutranjic in večernic, na petje verskih (katoliška vera) pesmi, repetitivnost? Se vam zdi alternativa temu joga, meditacija? Vas repetitivnost pomirja? Ker poslušala sem, da je repetitivnost zdravilna (npr. iste valovne dolžine ipd.)?

Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal.

Še nobenemu ni izmišljena vera,izmišljen bog in izmišljen jezus pomagal.Raje zapravi čas in si poglej RKC,vidiš koliko je satanizma tam in na čemu temelji njihova vera.

Jebe se unmu gor za vas!

Če verjameš, da ti bo nekaj pomagalo, ti tudi pomaga. Vsaj na duhovnem nivoju, v smislu pomirjenosti, sprijaznjenosti s tistim, česar ne moreš spremeniti. Ni tako zelo pomembno, kaj izbereš, ampak bolj to, da temu zaupaš. Zame je recimo joga tisto, kar me najbolj pomiri, pozdravi, me poveže z višjim jazom. Za nekoga drugega je nekaj tretjega. Me pa zelo odbija, če nekdo novači pripadnike na način, da alternative svoji opciji zaničuje in omalovažuje ali celo demonizira. Kot npr rkc jogo. To se mi be zdi prav nič duhovno, ampak zelo pritlehno in nečimrno.

petje – kakršnokoli!! je odlično zdrailo za telo in duha, zapomni si to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close