Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Peter Prevc

Peter Prevc

Ste videli, kako je ta tip starikav? kot bi jih imel 70 ali več. So vsi bratje tako grdi?

Verjetno si mislila koga drugega, kajti Peter-skakalec je mlad, poln energije.

Odgovor na objavo uporabnika
Ste videli, 17.02.2022 ob 19:04

Ste videli, kako je ta tip starikav? kot bi jih imel 70 ali več. So vsi bratje tako grdi?

Sebe poglej in se zjokaj!

Če bi foušija gorela…

Teslo?

@Ste videli

Grd je tudi Andrej Rozman Roza, pa Tomaž Lisec, Janez Moškrič, Franc Rode,

Mladi mišičasti moški, brez “sala”, zelo trdoživi in aktivni na vseh področjih.

Jaz sem jih enkrat videl v vip šotoru v Planici na en meter. Najprej so stali skupaj potem pa si je jim pridružilo nekaj hostes in takrat šok. Vse punce so bile višje in tudi širše. Si se vprašal ķdo je tle moški.

Vsi so utrujeni. Pomanjkanje, tako in drugačno, naredi svoje,

Na moške je treba gledati tako, dobro mora zaslužii, biti uspešen na svojem področju, dobiti ženo, imeti otroke, poskrbeti za soliden standard.

Vse to Peter Prevc ima, pa prav luštkan je, mogoče kakšen kilogram mu manjka, ampak to pride z leti.

Vsi vemo (ali pa ne), da imajo skakalci posebno prehrano. Kako pa si predstavljate 100 kg skakalca?

Pogum in drznost sta dve odliki, ki karakterizirata skakalce.

Zato občudujem te fante, ki to zmorejo, predvsem pa Petra Prevca, ki je frontmen sedanje generacije in prav lep mož je.

Če moški ni vsaj nekoliko drzen in pogumen, tudi z žensko nima kaj delati, je mevža.

Jaz nimam nič proti njemu, se mi zdi da je vzoren športnik in vse ostalo. Nekoč so ga klicali mišica, vendar njegovo telo se mora prilagajati zračni masi. Dejstvo je, da že ko iščeš podatke o višini in teži na spletu je vsega. Na wiki je podatek 182 cm, v delu članek star 4 dni je podatek 177 cm, Uradno naj bi imel pa 179 cm. Teža pa od 62 do 64 kg. In oni dejansko nimajo grama maščobe ga ne moreš niti uščipniti. Nisem pa vedel, da praznujeva na isti dan.

A na Ceneta Prevca so pa kar pozabili….vsem neke sprejeme , Petru, Timiju, Lovru- Cene pa nič ….tudi niso nič familije posnel…Cene pa Domen in Nika so še pri starših ? Peter pa že svojo familijo v Radovljici.

Njihova družina je “tempirana” na delo. Doma imajo podjetje. Na zabavo ne dajo kaj dosti in ne na sprejeme, samo kar je res potrebno.

Eni so za žure, eni pač ne.

So pa vsi fantje kar lepi, kaj ne bi bili. Mlad fant je vreden greha pa dekle tudi.

Kje je pa Domen? Ali ne skace vec?

Mislim da je on srednji.

Ti, avtorica si prazna navznoter. Čez tvojo prazno glavo se vidi…Da greš sploh takšno temo odpirat….Zrak imaš v glavi.

No saj zdalje so bili na olimpijskem dnevniku. Dejansko v dresih jih je vsaj nekaj skupaj. Peter se bo pa tudi pomladil ko zaključi športno kariero in poje kakšen mesni burek napojen s maščobo.

Peter Prevc je v življenju dosegel vse, o čemer marsikateri fant oziroma mož le sanja.

Sijajna kariera, njegova ustvarjalnost, pri vsem pa dovolj soliden mož in oče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close