Petek je in še večer….
In upam,da smo mi vsi skuštrani!!
Bilo bi lepo,če se bo tega čarobnega večera pofočkala tu gori tudi naša Marička.V mislih smo z njo!Kjerkoli že je….ampak da nas takole pusti v skrbeh..njet njet..To pa ni oki!
Jaz se pripravljam spet za dir,Dir okoli jezera…bom lepše sanjala..pa še tist hudimerjev špeh se bo stopil,kjer ga je preveč…
Za zajčka bom pozdravila labodke(pravkar imajo naraščaje,prav lepo za videt)…..za Košrunčka-Janja bom pozdravila Račke…Ptičkom bom prenesla pozdravčke Barbike…..Ribicam pomahala v imenu Lilike…..veslači bodo veseli Nikitkinih poljubčkov…. MARIČKI ,Mišončku,Brusku,Ježku,Pandici,Štrumpanteljnu..,Čebelici in vsem Tjavendanovcem..bo zapel zvonček želja na sred otočka…..
Zame pa bo zadonela najlepša sinfonija z upanjem,na uresničitev tistega najlepšega….ZVON ŽELJA BO ZAPEL Za nAS vse!!
LUBIJE******************************************************
Evo narejeno storjeno.Ravno dobro sem se vrnila.Uh že dolgo nisem videla takega lifa zvečer kot je danes na Bledu.Trume mladcev..pravih lepotcev..mislim da so italjančki..se sprehaja po bledu….Potem nekaj vročekrvnih srečkotov hiti v igralnico…Povsod so lučke,pogled na jezero v poltemi…resnično lepo.Prav potiho a še zmeraj dovolj glasno odmeva muzika….in potem za konec še drobne čisto rahle kapljice dežja….Kdor ma vsaj malo romantike v sebi…..Vabim vas pridite na Bled..Danes,sedaj..ta trenutek..sprehodite se v objemu ljubljene osebe ob jezeru!Ekratno res!
Barbi, pri tvoji lucki je lepo ponocevati .. Najlepse je, ker osvetljuje vse strani enako dolgo, tako, da se Zaho ne bi mogel pritozevat nad njeno pristranskostjo…
Tudi tebi lepo nocko in naberi veliko moci za jutri! Mislim, da bomo moc ze zjutraj vsi mocno rabili…….. , nasi fantje tam v Koreji pa se posebej!
Čau muca!
Jaz vedno uživam v branju lepih, pozitivnih tem in postov, rad berem vesele in živahne ljudi, rad vidim, ko so razigrani in dobre volje.
Očitno ti je sinoči ni primanjkovalo.
Hvala za tisti zvonček želja, mogoče se katera uresniči.
Sto majhnih, je več kot ena še tako velika. Velike si moramo tako ali tako sami izpolnit, uresničit, male nam pa dajejo popra in soli in užitek v vsakem dnevu.
Pozdravček in lupček od Brusa, ki je danes nenormalno na speedu…..
YIIIIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Če te še kdaj zamika,da bi gledala na jezero te bom povabil,da pogledava kako izgleda s Homa.Verjetno ne veš kje je to…vprašaj muco za Hom…ona ve :-)zajček napiše:
>
> Muca, tole sem podoživela, tako krasno si napisala…
> Kaj bi dala, da bi sedaj bila tam in uživala v vsej opisani
> lepoti ( ne sama 🙂
>
> cmoka******
> in lepo nočko.
Forum je zaprt za komentiranje.