Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pesek za mačje stranišče

pesek za mačje stranišče

Kateri pesek kupujete? Sem kupila enega pa je že pesek smrdel.

Čisto mavadni pesek kakršenkoli za betonažo ali zidanje,ker mačka ne loči za kaj je predviden.Smrdi ne pa nič.Pa še zastonj je.

Sem preizkusila že vse živo, pa mi je najboljši in cenovno najugodnejši v Lidlu.

Kar navadni pesek ali pa zemljo.

Moja daje mački žagovino v stranišče.Lepo funkcionira.

Sem preizkusila že vse živo, ker … ja, sem občutljiva na smrad.
Navaden pesek, žagovina ipd. se mi ni obneslo, ker zadeva smrdi, niti ne vpija urina. Zato, ne bi, hvala. Ocena 1. Peski, kot jih prodajajo v Lidlu, Hoferju, Europsinu so … relativno ok, za ceno, kaj več kot to pa ne. Ker … ja, smdi že sam pesek. Ocena 4. Potem pa naprej … dražji peski, bolj nežni, bolj vpijajoči, boljši, s vseeno … se zadeva kar hitro usmradi. Ocena 6. Poskusila ekološke zadeve, nekaj iz krpirja in koruze, ki se lahko odstranjuje v wc. Odlično zaradi praktičnosti, a spet … en teden je ok, potem začne pospešeno smrdet. Dobi recimo oceno 8. Poskusila še silikatne kristale. malo dražja zadeva, pa spet ne tako, ker traja kar dolgo. Ne smrdi (ok, nekatere moti nek mikro silikatni prah), urin se vpija in nevtralizira, odstraniš samo kakec. … ocena 10
Ampak, to je moja izbira. Okusi so pač različni.

Jaz tudi uporabaljam kristale, super je, sproti samo kakce odstraniš in premešaš. NE SMRDI!

Mi ga kupujemo v Avstriji v Metroju.
Pesek je super in ga ne zamenjam za nobenega pri nas.

Mi kupujemo pesek BIO PLUS, imajo ga v Sparu, Leclercu. Ni najcenejši, a se mi zdi kvaliteten, tudi praši se ne.

Mi ga nabavljamo v Hoferju in sem zadovoljna, sploh glede na ceno. Dober je tudi dm-ov ultra ali nekaj podobnega. Dražjih zadev pa ne kupujem, ker tega ponucamo ogromno, denarja pa ni nikoli dovolj.

Dokler sem imela mačke, sem kupovala večinoma Lidlov, Hoferjev ali Eurospinov pesek. Ob sprotnem rednem čiščenju se je obnesel čisto OK oz. ni bilo neke blazne razlike z ostalimi, precej dražjimi.
Tisti kristali se mi pa niso obnesli. Kot prvo mi je ogabno gledat tiste porumenele kristale oz. pajsat urin toliko časa, saj odstraniš le iztrebke, kot drugo mi je obupno “smrdel” – mislim že nov, neuporabljen.

Pesek menjam na dva do tri dni, ne glede na znamko. Kupujem hoferjevega. Ostali mi niso ok. Najbolj slaba sta mi pa eurospinov in everclean. Za enga alergika sem do pogina kupovala nekega bio v mullerju, pa se sedaj niti več ne dobi, mislim, da je bil narjen iz papirja.

Zgolj in samo posip iz silikatnega gela – torej kristale. Meni je bistveno, da se ne sprijema na rep in tacke in ga potem nimam povsod po stanovanju, ne smrdi in biorazgradljiv je – lahko vrzes v skoljko. Preizkusila sem ze vse in ta se menj obnese.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close