Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pes v toplicah

pes v toplicah

Psi so prav tako prebivalci zemlje in s tem se boste morali sprijazniti tudi tisti, ki se vam psi gabijo in se jih bojite. Meni se tudi gabijo nekateri ljudje in dosti se jih zelo bojim zaradi njihovega značaja pa mi še na misel ne pride, da bi jim moral nekdo prepovedati počitnice v toplicah. Če pomislim kakšni nemarneži se vse potikajo po posteljah in v njih seksajo, prdijo, ščijejo, se slinijo… skoraj raje spim za psom.
Skupaj smo na tem planetu, vsi smo živa bitja in meni se ne zdi, da bi bili človeški izločki kaj boljši od pasjih. Da o nekaterih značajih ne govorim.
Jaz se npr. bolj bojim hinavskih sodelavcev kot psa, ki mi v parku prileti nasproti.
Sicer pa vsak po svoje!

Torej – zaradi vsega naštetega (pa še zaradi psov povrhu) sem nehala hoditi v toplice…res gnusno.

Eden manj!

Špeli , vedno bolj si mi všeč 🙂
elaine , jaz bi se zamislil nad sabo v tvojem primeru. Če bi bil tvoj mož , kar k sreči nisem , bi te vedno pustil doma !

🙂 Tinkara

Enako verjetno janček , saj zato se je tukaj pozanimala . In ne zato , da ji nervozne ” mamice ” dajejo pripombe v stilu nesramnega vedenja.

Verjetno pač ne boš spala na istih rjuhah. Mirno bi te dal na tla.

Nekateri pa res niste normalni. TISTI, KI NIMA RAD ŽIVALI, NE MARA NITI LJUDI! DEJSTVO!

Če nimaš nikogar, da ti čuva psa (mi nimamo) ga pač vzameš s seboj in poiščeš tak kraj, kjer je pes zaželjen. Čatežke toplice so že take in še nekaj slovenskih zdravilišč tudi (kateri točno ne vem). In seveda za psa tudi doplačaš nekaj tisočakov na dan, da lahko biva v apartmajskem naselju! Pes je tam popolnoma legalno in ga ni treba nič skrivat. V hotelski kompleks pa seveda ne more in to je tudi vsem, ki imamo radi živali, logično!

Sicer pa , nemalokrat vidim , kako mali otroci opravljajo potrebo tudi zunaj ko je nuja in ni kam. Pa zato ne delam štale tukaj.

Se strinjam , človek zna biti večje prase. Žal !

Pametna odločitev , na, pa je mir.

Se strinjam s Krinolino,kdor zivali ne mara tudi ljudi ne mara.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close