Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pes pri hisi

Pes pri hisi

Odgovor na objavo uporabnika
Deset ur in več, 24.09.2021 ob 08:23

itak osamljenost, 23.09.2021 ob 15:53

deset ur in več, 23.09.2021 ob 15:50

Vsi ste se vtaknili v teh 10+ ur dnevno, pa sploh ne pomislite, da je to nekaj, kar pes brez težav preživi, če je sicer deležen pozornosti. Saj pa je tudi otrok lahko toliko časa brez starša, pa je v šoli ali v vrtcu, a ne. Pa je OTROK.

Torej ,jaz imam psa, posvojila sem že odraslega, skoraj 4 leta starega, iz točno določenih razlogov. Nisem nek ljubitelj psov, ampak tale pes me je totalno impresioniral, skupaj sva že šest let.

Moj pes živi v hiši, ko mene ni doma. Ko sem doma, je pa zunaj in ker nimam ograjenega vrta in ker živim na podeželju, kjer so prvi sosedje njive, travniki, gozd in vinograd, ima načeloma obilo prostora za gibanje. Skupaj hodiva na sprehode, a premalo, da bi lahko rekla, da se redno sprehajava. Se ne. Pesjaka nimam, na verigi je bil vsega trikrat po nekaj ur, da je dojel, da je njegov dom hiša in domači vrt. Od takrat dalje je spuščen intočno ve, kje so njegove meje.

Ko grem v službo, vozim se s kolesom cca 12 km daleč, je sam doma 10+ ur. Drugače ne gre. Iz službe se pač odpravim še v trgovino, potem pa peš s kolesom po hribu navzgor in vsak dan je doma 10, včasih pa tudi 12 ur. Ni problema. On to ve, poznava se, ve, da pridem, ve, koliko časa me približno ne bo. Ko pridem domov, se pozdraviva in on gre ven in je potem do večera prost, pa mu največkrat ni, da bi kar pohajkoval okoli, je raje ob meni in se druživa – pogovarjava, kaj delam na vrtu in me spremlja pri delu, itd.

Teh 10+ res ni problem, problem bo oz. bi bil, če bi ga tudi ves ostali čas ignorirali.

Itak, da se te drzi kot klop, ko si doma, ce je osamljen!

12 ur bodi ti, da ne gres lulat! Pa da te vidimo!

Mnja no. Ni čisto tako. Sama hodim spat s kurami, zdaj torej okrog osmih zvečer. Zbujam se pa okoli sedme zjutraj, kar je tudi 11 ur. Pes spi z mano, torej mora tudi teh 11 ur zdržat brez lulanja, pa očitno nima težav.  Se mi samo dozdeva ali imate nekateri obsesijo z lulanjem?  :)))

Ne morem razumeti ljudi, ki spite v pesjaku! Kaj pa pozimi, a ni hladno?

OMB, 24.09.2021 ob 08:59

Ne morem razumeti ljudi, ki spite v pesjaku! Kaj pa pozimi, a ni hladno?

WTF?  :)))))  Vse moje domače živali spijo z mano v hiši. Torej pes in mačke. Na isti postelji. JBG, enim je to nagravžno do konca, drugim pa nekaj samoumevnega.

Deset ur in več, 24.09.2021 ob 09:15

WTF?  :)))))  Vse moje domače živali spijo z mano v hiši. Torej pes in mačke. Na isti postelji. JBG, enim je to nagravžno do konca, drugim pa nekaj samoumevnega.

Ne se hecat, ker taki neumnosti res ne bo nihče nasedel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close