Pes mi ne dovoli skrbeti za lastnega otroka
Je zelo zaščitniški do moje leto in pol stare punčke. Če punčki vzamem igračo me ogrize. Če punčka se smeji in je vesela mi dovoli, da poskrbim za njo. Če joka mi prepreči da bi prišla do nje. Ne morem je previti včasih tudi po uro, potem dam psu priboljšek v drugi sobi, hitro stečem tja kjer je punčka, da poskrbim za njo. Ne morem do nje, če bo padla, da jo ujamem. Ne morem preprečiti, da punčka pade na nos. Bili sva že pri zdravniku zaradi poškodb. Kaj storiti?
Budala na kvadrat, 22.07.2023 ob 12:02
Ma jebi se no
Kaj bos ce se bo dusila. Rekla da nisi mogla do nje.
Odjebi psa nekam.
Zaenkrat pa ga daj na povodec in naj cuci tm. Ce bo laju mu daj pa se nagobcnik.pol pa cimprej nekam dat psa.to je lahko katastrofa.kaj ce ti skoc za vrat in ti ga pregrizne. Al pa tamali
Kokoši bolnik, ti si odprlo bebavo temo in to spet prepoznavno sam sebi odgovarjaš.
problemi s psom, 22.07.2023 ob 12:21
Budala na kvadrat pes ne bi moji punčki nikoli storil nič. Sta zelo navezana drug na drugega. Punčka mu lahko jemlje igrače iz gobca in podobno in pes je zelo potrpežljiv do nje. Tako se obnaša, ker je zelo zaščitniški do nje. In to je nekaj kar enostavno moraš spoštovati, ko to vidiš.
Nimas nobene avtoritete in pes to dobro ve, zato je prevzel vlogo skrbnika dojencka, nezaupa ti popolnoma nic in ti nimas nad njim roke.
Zakaj imas sploh psa?
nimas avtoritete, 22.07.2023 ob 12:26
Nimas nobene avtoritete in pes to dobro ve, zato je prevzel vlogo skrbnika dojencka, nezaupa ti popolnoma nic in ti nimas nad njim roke.
Zakaj imas sploh psa?
Kaj naj naredim, da mi pes bo zaupal? Psa je kupil partner, ko sem rodila in potem ga pustil meni, ko sva se razšla. Psa imam zdaj tudi sama rada. In ganjena sem kako rad ima mojo punčko. Sta nerazdružljiva. Čeprav mi dela resne probleme.
po glupostih, ki jih pisatis ti v tvojem stilu predlagam, da gres na csd in starsevsko skrbništvo napises na psa, ker pac spostujes ta njegov visoko zascitniski duh… ti za otroka posledicno ne mores poskrbeti, bo pa pes pravis… torej starsevsa skrb varstva in vzgoje, skrbništva naj se potlej napise na psa…
btw. to je odgovor v stilu tvojih bebavih pisarij, da ne bo pomote
Zakaj mi ne bi bila lepa navezanost med njima? Pes je neprecenljiva izkušnja za otroka, otrok bo odraščal s psom in pes bo zaznamoval njeno otroštvo. Bila bi nečloveška, da bi psa oddala. Za mojo punčico bi bil tudi šok.
Jaz bi rada le odpravila težave, ki jih omenjam zgoraj. Noben pa mi ne zna svetovati kako. Nihče mi ne da praktičnih nasvetov. Pes me ne sme ovirati pri skrbi za otroka in biti nasilen do mene, ko želim poskrbeti za mojo punčko.
problemi s psom, 22.07.2023 ob 12:51
Zakaj mi ne bi bila lepa navezanost med njima? Pes je neprecenljiva izkušnja za otroka, otrok bo odraščal s psom in pes bo zaznamoval njeno otroštvo. Bila bi nečloveška, da bi psa oddala. Za mojo punčico bi bil tudi šok.
Jaz bi rada le odpravila težave, ki jih omenjam zgoraj. Noben pa mi ne zna svetovati kako. Nihče mi ne da praktičnih nasvetov. Pes me ne sme ovirati pri skrbi za otroka in biti nasilen do mene, ko želim poskrbeti za mojo punčko.
Kaj ko bi se posvetila vzgoji? Psa in otroka. In seveda se da pomagati pri temu, imaš miljon možnosti za pomoč. Očitno kaj hudo iznajdljive sorte nisi, pa vzgajati se ti tudi ne da. Pes se ne vzgoji sam. Otrok tudi ne.
ahaa, 22.07.2023 ob 13:16
Ti avtorica nisi sposobna ne za psa, ne za otroka. Ti nisi sposobna imet niti zlate ribice.
Zato pa smo tam kjer smo.
Praktični nasveti prosim. Ker se ga niti na sprehod več ven ne da peljati, ko je pa mala zraven si ne upam, ker lahko jokati začne in se pes razburi in ljudje tega ne smejo videti. Ker bi lahko potem se vtaknili in bi nastal problem. Lahko bi se na mene spravili, lahko bi pes problem naredil. Ne vem več
Ne morem verjet kuga pises.
Dobr naj ti bo lepa navezanost.
Ampak a se ti zavedas da je vsak ps kosmat za usesi.
A ti ves da tvoja hcer raste in ce ps zacut da ga ogroza. Jo lahko resno napade.
Noces v solo noces ga privezAt nic noces.
Kako mislis pol to speljat.
Resno ce nisi za nobeno stvar, si zrela za csd .resno.ogrozas otroka.da sebe pa itak ves.
Pa je on tvoj lastnik?, 22.07.2023 ob 13:55
Ko te ogrize reci ne. Ko greš po otroka mu rečeš, da počaka.
Jebene osnove, ko imaš psa. Če jih ne znaš je miljon pasjih šol, ki te bodo naučile. Ne vem zakaj si taki sploh kupujete psa in nato naredite še otroka.
Bo mali tudi brez mej, cel pobezlan, ker ga mama ne zna nič naučiti?
Pa kaj misliš, da mu ne govorim vsega tega. Pa brez učinka. Pes se obnaša kot, da me ne zastop.
Psa nisem kupila jaz ampak ga je partner, oče od hčerke ko sem jaz rodila, pes je le dva mesca starejši od hčerke, potem sva se razšla. Psa pa ne bom stran dajala zdaj ker sta z malo zelo navezana in bi bilo to nečloveško od mene.
Budala na kvadrat, 22.07.2023 ob 13:51
Ne morem verjet kuga pises.
Dobr naj ti bo lepa navezanost.
Ampak a se ti zavedas da je vsak ps kosmat za usesi.
A ti ves da tvoja hcer raste in ce ps zacut da ga ogroza. Jo lahko resno napade.
Noces v solo noces ga privezAt nic noces.
Kako mislis pol to speljat.
Resno ce nisi za nobeno stvar, si zrela za csd .resno.ogrozas otroka.da sebe pa itak ves.
Rada bi le praktične vzgojne nasvete ne pa da me tu žališ da sem slaba mama. Kaj ti je, pa nebo pes nikoli napadel hčerke. Nič ne razumeš, če ti pravim, da sta izredno navezana. In pes bi naredil vse da hčerko zaščiti.
gazda142, 22.07.2023 ob 14:26
Vsaka hiša rabi gazdo. Pri vas je to prevzel pes ker ti nisi zmožna očitno. Ni on kriv. Ne rabiš šol in ne vem kaj če si ne moreš privoščit. Imaš internet in knjižnico in miljon informacij o tem kako se vzgaja pse. In otroke. In SEBE.
Potem psa vsekakor ne dati stran?
Forum je zaprt za komentiranje.