Pes mi dela sramoto
Brat je šel na dopust in mi v varstvo porinil njegovega psa, mopsa. Če še ne veste, ta pasma je znana po tem, da spušča presunljive smrdljive tihe prdce. Se ne čudim, obožujejo sadje pa jim izgleda kdaj zavre v črevesju. Na sploh po njegovi obliki ne veš ali je pes ali čevapčič.
Pa greva jaz in moj Gručo (mops) na kosilo k moji novi tašči in tastu. Se lepo posedemo okoli mize. Cucek se nekaj motovili okoli naših nog, ko nekaj v moji bližini blazno zasmrdi. Jaz zardim in čez čas izdavim….”pes je prdnil ne jaz”. Tašča pa…” nisem vedela, da psi prdijo” in vsi v smeh.
v paralelnem svetu:
psiček piše na my.paw.net
MOJ ČLOVEK MI DELA SRAMOTO
kaj da naredim?!?!?
nikoli ne gremo po travi, blatu, zemlji..ker GOFPA noče si tačke umazat!!
kaj je narobe s tem človeškim bitjem?
ali naj jo pošljem v zavetišče?
nemorem več tako. meni je dosadno in pol se čoham
kaj da delam??
čakam ko se razgovori z drugim bitjem, da se utrudi pa potem mogoče me bo spustila? .? poln sem energije, da že postajam žiučen. tam sedet v baru 3 uree!! zakaaj! zaakaaj menii!!
NA POMOČ
C;
nočem bit nesramna ampak zakva ta ženska sploh ma psa če ji gre na živce? spet en od popolnoma nekritičnih osebkov. jz bi ji svetovala naj da psa nazaj v zavetišče pa ga bo posvojil kdo drug. ona ma lahko samo plišaste pse ker za prave ni zmožna skrbet. ukvarja se sama s sabo namesto s psom. resno sprašujem kva je s to babo?
Martina39, 03.01.2022 ob 16:33
nočem bit nesramna ampak zakva ta ženska sploh ma psa če ji gre na živce? spet en od popolnoma nekritičnih osebkov. jz bi ji svetovala naj da psa nazaj v zavetišče pa ga bo posvojil kdo drug. ona ma lahko samo plišaste pse ker za prave ni zmožna skrbet. ukvarja se sama s sabo namesto s psom. resno sprašujem kva je s to babo?
Mogoče Je kje pričakale staknil?
Forum je zaprt za komentiranje.