Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pes mi dela sramoto

Pes mi dela sramoto

Vsak dan, ko ga peljem po Ljubljani, ko se ustavi si začne lizat jajca. Jaz se pa tako trudim za svoj videz,d a sem lepo iblečena po zadnji modi fensi densi on pa si voha rit in liže jajca. Kaj naj storim kako naj ga preuzgojim, da se bo v publiki lepo obnašal kot normalen ne pa aroganten pes ?

Verjetno se ti sanja ne, kakšno sramoto si delaš sama s tako slaboumnim načinom pisanja. Pri tem seveda nimam v mislih pasjih jajc, ki so prepisana in že poznana provokacija.

Nabavi mačko in daj na povodec. So bolj čiste in elegantne.

Zamenjajta in naj pes tebe pelje na povodcu. Bo imel toliko dela, da ne bo imel asa lizat jajc.

psi so v večini podobni gospodarjem. kar ti počneš doma za štirimi stenami pes opazuje. in seveda oponaša in se mu sladko šmirgla, ali to počne v javnosti, ali je doma za štirimi stenami. (drugič se obleči v trenirko, pa ne bo nihče, marinka, gledal za psom, če si liže jajca ali ne.)

Meni sramoto dela konj.
Že vrsto let tekmujem s konjem v preskakovanju ovir.
Ta zadnji žrebec, ki so mi ga dali, je obupen.
Med vsakim tekmovanjem ima ves čas spuščeno do tal “peto nogo”.
Z njo opleta med tekom. Zadnjič je malo manjkalo, da bi se spotaknil.
Sramota!

Brat je šel na dopust in mi v varstvo porinil njegovega psa, mopsa. Če še ne veste, ta pasma je znana po tem, da spušča presunljive smrdljive tihe prdce. Se ne čudim, obožujejo sadje pa jim izgleda kdaj zavre v črevesju. Na sploh po njegovi obliki ne veš ali je pes ali čevapčič.
Pa greva jaz in moj Gručo (mops) na kosilo k moji novi tašči in tastu. Se lepo posedemo okoli mize. Cucek se nekaj motovili okoli naših nog, ko nekaj v moji bližini blazno zasmrdi. Jaz zardim in čez čas izdavim….”pes je prdnil ne jaz”. Tašča pa…” nisem vedela, da psi prdijo” in vsi v smeh.

Dobra :)))

Ko bo ona doma nehala lizat jajca, bo tudi pes nehal.

Avtorica, ti mu jih poliži, in mu niti na misel nebo prišlo da bi si jih sam 🙂

Nabavi mačko in daj na povodec. So bolj čiste in elegantne.
[/quote]

Hahahaha, sem skoraj crknil od smeha, saj za tako glupo babo ne moreš drugače napisati. 😅😂

Hvala za popestritev odmora za malico😂
👅
🥚🥚
Kakršen lastnik, tak pes.

Prekajen meso dl cajt gvera;)

v paralelnem svetu:
psiček piše na my.paw.net
MOJ ČLOVEK MI DELA SRAMOTO
kaj da naredim?!?!?
nikoli ne gremo po travi, blatu, zemlji..ker GOFPA noče si tačke umazat!!
kaj je narobe s tem človeškim bitjem?
ali naj jo pošljem v zavetišče?
nemorem več tako. meni je dosadno in pol se čoham
kaj da delam??
čakam ko se razgovori z drugim bitjem, da se utrudi pa potem mogoče me bo spustila? .? poln sem energije, da že postajam žiučen. tam sedet v baru 3 uree!! zakaaj! zaakaaj menii!!
NA POMOČ

C;

zgleda, da bo potrebno tudi v pasjih solah slovnico uvest.

nočem bit nesramna ampak zakva ta ženska sploh ma psa če ji gre na živce?  spet en od popolnoma nekritičnih osebkov. jz bi ji svetovala naj da psa nazaj v zavetišče pa ga bo posvojil kdo drug.  ona ma lahko samo plišaste pse ker za prave ni zmožna skrbet.  ukvarja se sama s sabo namesto s psom. resno sprašujem kva je s to babo?

Odgovor na objavo uporabnika
Martina39, 03.01.2022 ob 16:33

nočem bit nesramna ampak zakva ta ženska sploh ma psa če ji gre na živce?  spet en od popolnoma nekritičnih osebkov. jz bi ji svetovala naj da psa nazaj v zavetišče pa ga bo posvojil kdo drug.  ona ma lahko samo plišaste pse ker za prave ni zmožna skrbet.  ukvarja se sama s sabo namesto s psom. resno sprašujem kva je s to babo?

Mogoče Je kje pričakale staknil?

Odgovor na objavo uporabnika
Ohoho, 03.01.2022 ob 16:38

Mogoče Je kje pričakale staknil?

*Picajzle

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close