perverznost
zdravo!
Moja prijateljica pa se mi je zaupala,da si želi njen moški perverznosti.Ona pa nekako za te stvari ni,ker je bolj romantik.Zaradi tega se je tudi sporekla,čeprav pravi ,da ga ima zelo rada,toda te stvari so ji tuje.
Nevem kaj ji naj svetujem gledega tega in prosim vas kaj si vi mislite o takšnem človeku in kaj naj ona sedaj stori.
Pa kaj je za vas perverzija in če je vam všeč?????
Moj partner še nikoli mi ni omenil perverzije,je bolj preprost.
hvala
No Ragljica zdaj pa pomagaj deklini.
Same uhe so me…[/quote]
Noo, smo si različni.
V vsakem primeru je na mestu pogovor in to mislim kot dveh odraslih oseb, ne da se skregamo na žive in mrtve, ker je tip pač povedal, kaj bi mu tudi pasalo. Človeku, ki ga imaš rad in mu zaupaš, boš pa ja povedal svoje želje, fantazije. Potem pa al vsaj poskusita, kar sicer težko verjamem, da bi glede na njen odziv, tvoja prijateljica bila zmožna, ali se on odpove svojim željam, lahko si jih pa izpolni drugje sam ali z njeno privolitvijo ali pa gresta enostavno narazen. Na silo pa pač ne nekaj početi.
Ne vem, meni je pri seksu pač tako, da se počne tisto kar obema paše, pa včasih tudi kaj novega proba. saj, če ti ne paše, potem tega pač ne počneš. Pa saj tako je po moje z vsako stvarjo v življenju.
..[/quote]
pa včasih tudi kaj novega proba. saj, če ti ne paše, potem tega pač ne počneš. Pa saj tako je po moje z vsako stvarjo v življenju.[/quote]
Tako je, če ti ne paše pač tega ne počneš. Raglja podpis.
Pa naj partner kuha mulo ali pa vleče rilec čisto po tleh.
Je pa tudi res, da se je potrebno v zvezi prilagajati, vendar ne brezpogojno.
Nedavno sem na javnem WC-ju na skrivaj gledal punce. Ena mlada najstnica je lulala in kakala, ritko si je obrisala, vode pa ni potegnila. Ko je zapustila WC sem šel v sosednjo kabino in vzel ven njen drekec (bil je svetlo rjav, kratek in čvrst). Nato sem se igral z njim, dal sem ga v usta in lizal, dal sem ga na pokrov WC školjke in z glavico penisa drsel po njem. Zavil sem ga v papir in vzel domov. V kopalnici sem se z njim naprej igral, skušal sem ga pojesti, vendar to mi ni šlo. Sem šel pa pod tuš in ga z isto roko v kateri sem držal njen drekec, drkal. Nekaj sem ga še razmazal po sebi (prsih in trebuhu) in istočasno drkal.
Forum je zaprt za komentiranje.