Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek perverznež

perverznež

Poglejte na forum Domače živali, kjer en bolan perverznež sprašuje, kako naj psa nauči, da bi sexal z ženo. Mislim, če to ni bolano, tud če je samo zajebancija..FUJ!

Res je. UBOGI PES!!!

POD KATERO TEMO???

Tu gre za duševno motnjo, ki se da z ustrezno terapijo vsaj zazdraviti.

a se samo meni zdi a te teme ni več?
cenzura al kaj?
psihiater – to ni nobena motnja; pač stvar okusa

Nekateri jedo tudi lastne iztrebke. To torej tudi ni nobena motnja ampak stvar okusa?

misliš pri spolnosti ali na splošno?
si že slišal za urinoterapijo?

idiot…

kdo? jaz?

mater ste zaplankani. kaj vas briga kdo s kom seksa!!!

če nimaš nič pametnega za povedat, bodi raje tiho. ali pa povej kaj o koprofagiji, urinoterapiji ali pa preprosto razloži, kaj te muči spolnost drugih ljudi???

Eh… človek bi samo rad pozornost pritegnil in zaradi takih kot ste vi, mu je uspelo…

morda… vseeno pa se nimajo ljudje kaj zmrdovat; pač različni okusi. dokler nihče nikomur ne škoduje, ni niča narobe

Dej podgana nehi halucinirat. Zdej boš še reku da je tut pedofilija stvar okusa in nej se ne vtikamo v spolnost drugih??

rekla, ne reku. eeemmmmmm…nauči se brat. rekla sem: DOKLER NIHČE NIKOMUR NE ŠKODUJE, NI NIČ NAROBE. ok?

Odkar je pes najboljsi človekov prijatelj, včasih opravlja tudi take dolžnosti. Ne vedno, ne vsak, nekateri pa. Nič novega.
Na interentu je polno filmov na to temo in plačljivih web strani, kar jasno kaze na interes za tako spolno prakso. Kjer je interes pa obstoja tudi spolna praksa.
Ob ogledu par takih filmom nisem imel občitka, da pes pri tem močno trpi. Ravno nasprotno. Jaz bi rekel da uživa. Dokler gre seveda vse po njegovih željah in ni prisiljen v neke aktivnosti v prid snemanja.

Lp
Stanko

Verjetno se bom večini tudi jaz zdela duševna bolnica, vendar pa priznam, da se tudi meni to ne zdi nič takega. Nedolgo nazaj sem brala v nekem časopisu, da si npr. na Švedskem, kar skoraj 30% žensk želi takega seksa. Saj itak vemo, kako kuža rad opleta s svojim jezikom po rokah, nogah, …, in mu pač nastaviš še kaj drugega.

Nekje sem bral, da nek tip svoje pse posebi šola za t.i. “pussy licking” in potem takega psa najameš za denar. Morda podjetniška ideja, ker je očitno tudi pri nas interes za tovrstne pasje storitve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close