Najdi forum

Ojla!
Je bil kdo ze v Peruju?

Jaz bi se rada odpravla tam enkrat po desetem avgustu.
Mi lahko date kake informacije, kaksna je tam klima v tistem obdobju,kam je najboljse priletet, s cim je najboljse potovat po Peruju. In katere kraje ne smem pozabit obiskat. Vsake informacije dobrodošle:)

Aja, je kaka punca, ki bi se sla z mano zgubljat po tej nori dezeli?

LP

Ojla!
tud jst se letos odprsvljam nekam v j. ameriko in sem tud se brez sopotnika. Za kolk casa bi pa ti sla v Peru? Jst planiram potovanje za kaksen mesec, samo verjetno bi sla rajs jeseni.

lp
janja

Oj!

Ja, jaz bi sla za priblizno en mesec. Sla pa bi enkrat po 10. avgustu.

Pozdravcek…

ce gresta v peru si poglejta tole

http://www.polarne-ekspedicije.com/ekspedicije.php?stran=4&stran1=3

to so vsi kraji kar se splaca pogledati

lp

Ojla Janja,
Glede na to, da se tudi sam zanimam za potovanje v Peru, me zanima kdaj v jeseni pa nameravas iti?
Pa seveda, ali bi bila zadovoljna tudi s fantovsko druzbo :>)?

LP
Miran

Ojla Miran,
potovat sem nameravala tam nekje od 10. okt. naprej-mal je problem zarad faksa ampak mislim da bi se dalo zmenit. Druga varianta pa je avgust (od 10. naprej)…odvisno je tudi od sopotnika.
Kdaj bi sel pa ti?
Ce te zanima kej vec mi pa pisi na mail!
Aja, fantovska druzba je cist o.k. 🙂
pozdravcek
janja

Zivjo Janja,
Zanima me, a si morda dobila mail, ki sem ti ga poslal vceraj?
Lep dan se naprej
Miran

Ojla! Janja in Miran!

Sta se mogoce ze odlocila kdaj bi sla?
Jaz se vedno nisem nasla nobenega… ;-(

Pozdravcek…

Irena

Zivjo Irena,

Jaz v avgustu zal ne morem iti, sel pa bi potem enkrat jeseni (morda v drugi polovici oktobra, lahko tudi malo kasneje).
Kaksne plane in moznosti imas pa ti? Za koliko casa pa nameravas iti?

LP
Miran

Hola!
Pravkar smo se vrnili iz Peruja. Najbolj ugoden čas za potovanje po Peruju je od sredine maja do sredine oktobra. Tam je takrat zima in sušno obdobje. Preden začneš razmišljati o potovanju v Peru, se dobro pozanimaj o letalskih kartah, kajti mi smo čakali na njih skoraj eno leto. Pristaneš v Limi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close