Najdi forum

Peru, Bolivija!

Ciao!

Vem, da je že malo k’sno, ampak me zanima, če bi šel kdo za sopotnika, v začetku julija v Peru in Bolivijo!

Javte se!

Pozdravčki vsem!

zdravo,
9.julija letim v Bolivijo, ostala bom 4 tedne,,, zaenkrat se nimam sopotnika,,,,ce bos kje tam, bi bilo fajn, da bi se dobili oz. da bi se zmenli..
LP, maja

kulk pa pride karta za Bolivijo pa kaj zanimivega je za videt
hvala

jaz se ne vem tocno, kdaj bomo v Boliviji! let imamo 4. julija, ampak se se prej par dni ustavimo v karakasu in nato letimo naprej za Limo! Lahko pa nekako zorganiziramo! Mas kako idejo!?

Zdravo,
za enkrat se sploh ne vem, kaj si bom ogledala, se bom bolj sproti odlocala! Kdaj pa mas namen priti v Bolivijo in do kdaj bos ostala? Bi bilo super, ce bi se kje srecali oz . dobili! Jaz letim nazaj 7.avgusta!
LP;MAJA

Zdravo,
karta pride okoli 250.000 SIT , skupaj s taxami, vizum ni potreben. Karta je kar draga, vendar pa je zivljenje dol poceni. Za enkrat se ne vem tocno, kaj vse si bom ogledala, misim, pa da je kar dosti zanimivega!

Za zdaj se ne vem tocno, kdaj bomo prisli v Bolivijo, ti pa sporocim, cim bom kaj vedla! Po mojem bomo tam bolj proti koncu julija!

Jaz bi vama priporocala, da si v Boliviji ogledata dzunglo v Rurrenabaque, okolico Tupize (tam si najameta konja, kar je zelo poceni in ful dobro) in J del Bolivije, Uyuni. V tem kraju si vzemita 4 dnevno turo in videla bosta nekaj cudovitega. Meni je bil ta del najlepsi. Glede let. kart, pa se mi zdi cudno, da pride tako draga. Ponavadi se vrti okrog 200.000sit. Predlagam, da pogledata malo na okrog (STA, GOLFTURIST,POPAIR,LAST MINIT). Vse te agencije so v LJ.

Lp, Spela

Tako, zdaj smo se okvirno dogovorili in bomo v La Pazu tam okoli 16. 7.! Lahko se kje dobimo! Ce Hoces, lahko pustis tvoj e- mail, da ti kaj pisemo! Moj e mail je: alja.skrt@guest.arnes.si!

Zdravo!
Ja, bi blo fajn, da se kaj dobimo! Jaz bom itak cel mesec v Boliviji!
Smo na vezi, MAJA

Ciao!

Zdaj za 90 % sigurno- mi bomo 17 v La Pazu. Lahko se kje dobimo. Ce si kje drugje, sporoci, kje bi se dalo dobit, oziroma, cese ti da lahko napises, kaj se splaca ogledat in kako pridet do tja!

Hvala!

Upam, da se srecamo!

Pozdravcki!

Zivjo, mi sporocita prosim vajina e-maila, brat je v La Pazu, kjer so ga okradli.
LP, Blaz

Zadnja sprememba (19-07-04 13:41)

Moj mail je aljask@yahoo.com! Mi gremo danes 19.7. v La Paz, tako da sporoci cimprej!

ž:ć

A se ti učiš pisat na računalnik. Te čist nč ne razumem. Pa tolk pomenbna tema je.

Kolega je lani s punco potoval po j ameriki, med drugim je bil tudi
v Boliviji, izkušnja pa je bila zelo slaba. Bila sta namreč oropana (pištola na glavo) in ostala
brez kakršnihkoli dokumentov gola in bosa!
Tko da se pazite! Tudi ljudje se po njegovih besedah npr. od brazilcev po prijaznosti… razlikujejo
kot noč in dan, v glavnem baje je da je splošna kultura življenja v Boliviji totalno v k…
Pohabljeni psi na ulicah, pred njegovimi očmi so oropali invalida na vozičku etc.
Drugače pa je povedal da je to najlepša država kar jih je do zdaj videl….

Ja faktor tveganja je treba zmanjšat. Najmanj dva ali trije skupaj. Pa denar na dveh ali treh mestih. Drugač pa sem pa bil prepričan da je pištola na glavo le v Kolumbiji.(kvečjemu da te stisnejo za vrat da se jim ne bi upiral) Po poslušanjih na predavanjih se je treba bati le žeparskih kraj ali pa samotni sprehod v temnih ulicah po noči. Bo treba probat.

Zivjo, samo nekaj me zanima – se jima je to zgodilo v La Pazu ali kje drugje?
lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close