Peru, Bolivija!
Jaz bi vama priporocala, da si v Boliviji ogledata dzunglo v Rurrenabaque, okolico Tupize (tam si najameta konja, kar je zelo poceni in ful dobro) in J del Bolivije, Uyuni. V tem kraju si vzemita 4 dnevno turo in videla bosta nekaj cudovitega. Meni je bil ta del najlepsi. Glede let. kart, pa se mi zdi cudno, da pride tako draga. Ponavadi se vrti okrog 200.000sit. Predlagam, da pogledata malo na okrog (STA, GOLFTURIST,POPAIR,LAST MINIT). Vse te agencije so v LJ.
Lp, Spela
Tako, zdaj smo se okvirno dogovorili in bomo v La Pazu tam okoli 16. 7.! Lahko se kje dobimo! Ce Hoces, lahko pustis tvoj e- mail, da ti kaj pisemo! Moj e mail je: alja.skrt@guest.arnes.si!
Moj mail je aljask@yahoo.com! Mi gremo danes 19.7. v La Paz, tako da sporoci cimprej!
Kolega je lani s punco potoval po j ameriki, med drugim je bil tudi
v Boliviji, izkušnja pa je bila zelo slaba. Bila sta namreč oropana (pištola na glavo) in ostala
brez kakršnihkoli dokumentov gola in bosa!
Tko da se pazite! Tudi ljudje se po njegovih besedah npr. od brazilcev po prijaznosti… razlikujejo
kot noč in dan, v glavnem baje je da je splošna kultura življenja v Boliviji totalno v k…
Pohabljeni psi na ulicah, pred njegovimi očmi so oropali invalida na vozičku etc.
Drugače pa je povedal da je to najlepša država kar jih je do zdaj videl….
Ja faktor tveganja je treba zmanjšat. Najmanj dva ali trije skupaj. Pa denar na dveh ali treh mestih. Drugač pa sem pa bil prepričan da je pištola na glavo le v Kolumbiji.(kvečjemu da te stisnejo za vrat da se jim ne bi upiral) Po poslušanjih na predavanjih se je treba bati le žeparskih kraj ali pa samotni sprehod v temnih ulicah po noči. Bo treba probat.
Forum je zaprt za komentiranje.