Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Peru, Bolivija februarja

Peru, Bolivija februarja

Ciao!

Zanima me ali ima kdo izkusnje s potovanjem po teh drzavah v mesecu februarju? Slisala sem, da naj bi bila takrat tam dezevna doba…

Kaj pa bi mi priporocali za ogled? Predvidoma bom tam do 2 meseca.

Hvala in lp!

Dasy

V Peruju sem bila v septembru in oktobru in ne vem kakšno je vreme v februarju.

Vsekakor si moraš (poleg Machu Picchuja seveda) ogledat Nazco in si privoščit polet čez linije, jezero Titikaka, mesto Cuzco z okolico, Silustani,…

Peru je tako krasen, da bi si mogla ogledat celega, vendar na žalost za to nimamo časa…

Kako ti zavidam, jaz bi šla takoj spet tja…

Martina

V obalnem pasu je februarja suho in vroče. Edino v Cuzcu in okolici, kjer so inkovski ostanki (vključno z Machu Picchu) znajo biti popoldanske plohe, venda se da preživet.

Za ogled bi ti priporočala Lima-Pisco (nacionalni park Paracas in Isla Ballestas)-Ica-Nazca-Arequipa-Puno (jezero Titicaca)- Cuzco- Secret Vally- Machu Picchu. Za to pot rabiš cca 3 tedne. Ker boš imela dovolj časa, greš lahko iz Puna še v Bolivijo.

Na spletni strani http://www.ednevnik.si/?u=luka si lahko prebereš zanimivosti od popotnika, ki je potoval po krajih, ki sem jih navedla zgoraj.

lp

Morda želiš LP South America. Pokliči.

LP!

Š3tof

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close