Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style permanentno barvanje trepalnic in alergije

permanentno barvanje trepalnic in alergije

Živjo,
imam težave z očmi (vnetja in alergije) že zadnja 4 leta. Nosim očala (ker mi kontaktne leče niso več dovoljene) in skoraj nikoli make-upa. Na sam make-up nikoli nisem imela alergij (zgolj na hrano, prah,…) vendar ga ne uporabljam, saj me tekom dneva večkrat srbijo oči in bi bil konec dneva moj make-up porazen :). Kozmetičarka mi je omenila to rešitev, da bi imela vsaj trepalnice poudarjene. Zanima me kako agresivno je permanentno barvanje trepalnic? Kakšne so lahko posledice – rdečica, srbenje,..?? Kje priporočate permanentno barvanje trepalnic in s katerimi izdelki?

Hvala že v naprej za odgovor.

živjo, jaz sem jih barvala v Ljubljani v NatashaSPA na Peričevi ulici v Bežigrajskem dvoru. NI me prav nič peklo, vendar je to zeloooo odvisno do kozmetičarke , ki te barva. Mora biti res natančna, tudi potem med spiranjem. SPloh pri omenjenem problemu, res škoda, da imaš to težavo 🙁

najbolje pa, da v določenem salonu potem vprašaš, kakšne so barve, ali so primerne za občutljive oči, ali so nealergene ipd…

upam, da ti bo odgovor pomagal! lp, koi.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close