Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Permanentni MU obrvi

Permanentni MU obrvi

Pozdravljena!

Zanima me kakšne je razlika med tetoviranjem in permanentnim MU obrvi? Se res čez par let spremeni barva permanentnega MU in potegne na rdečkasto ali zeleno? Koliko ponovitev je potrebnih, koliko časa drži in še cena za komplet obrvi? Si jih moram pred posegom zaradi lažje dostopnosti do kože kaj pobriti?

Hvala za odgovore…

Pozdravljena!

Permanentno tetovaža z leti bledi in jo je treba obnavljati, medtem ko tapravi tatoo, ki ti ga globoko vtetivirajo in izberejo umetna barvila, ta ostane v koži zavedno!kako barva reagira je malo odvisno od osameznikov ,koliko rudečega pigmenta imajo v sebi, malo pa tudi od pigmentov, ki se jih vnese v kožo!Vse se dela postopoma, vrnete se nazaj čez 10 dni, da se previri, kakšen je rezultat, nato se v ceni vse dokonča, še malo barva spremeni če je to potrebno in oblika.Cena je 250 eurov in postopek drži 1.5 do 2 leti!Obrvi se samo oblikuje s pinceto na željeno obliko in to še poudari s trajnim make-upom!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

zanima me permanentni make up ali obroba ustnic . Imam 59 let.
Lp

Če niste nikoli v življenju imela virusa herpesa na ustnicah ne bo problema, se po željah to naredi.Če pa ste ga imela , pa tudi če samo enkrat, pa boste mogla do zdravnika po virolex tablete, saj brez njih bi vam po make-upu zagotovo nastal ocvirek, na tem predelu pa bi izginila najina obroba!Lahko nas tudi pokličete za vsa nadalna vprašanja!

Lep pozrdav

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravljeni!

Zelo se zanima za permanentni make up obrvi, saj sem si jih preveč populila in sedaj mi sploh več nočejo zrasti in nekaj je treba ukrenit. Zanima me, če v vašem salonu lahko naredite tudi obrvi z risanjem majhnih dlačic in ne z senčenjem, saj pravijo, da z risanjem majhnih dlačic različnih odtenkov obrvi izgledajo mnogo bolj naravno?

Že vnaprej hvala za vaš odgovor!

Vedno težimo k čim bolj naravnemu videzu, zato tudi rišemo dlačice, v primeru, da imamo izredno malo naravnih dlak in so luknje zelo velike, pa pride lapši izgled, da zasenčimo!Menim da pridete na posvet, da vidive vas primer!

LP!

Meni manjkajo dlačice na obrveh samo na nekaterih mestih.
Ali se cena v tem primeru kaj zmanjša?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close