Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style permanentni make-up

permanentni make-up

Zanima me, če si je že katera dala narediti permanentni make-up. Sama si želim to narediti na ustnicah, da bi imela ves čas našminkane.
Kje ste to naredile? Kaj pa cena? Hvala za odgovore!

Ja, jaz grem danes v Kozmetični salon Danijela v Komendi. Prijateljice so si dale pri njej naredi učke, obrvi in trepalnice in so vse full full zadovoljne ;-))
Ti javim kako pa kaj ;-))

Mene tudi zanima, kako to izgleda. Sem tudi sama slišala valiko pohval za kozmetični salon Danijela.

Tamauči, sporoči, kako je izpadel tvoj permanentni make-up. Si zadovoljna? Kaj si si dala obrobiti? Pa cena!
Prosila bi te še, če mi lahko opišeš postopek – ali kaj boli? Kaj pa naslednji dan? In kako izgleda – Je kaj rdečine, otekline?

Hvala za odgovore!
Lp, Polona

pa trepalnice si ja ne moreš naredit s permanentnim make up-om???

cao punca, ta 2 sporocila , ki si ju prebrala je zgolj reklama..verjemi. Lahko ti povem da, najboljsi permanentni make up profesionalno naredijo v kozm.salonu Omersa v Ljubljani. Tudi sama sem si dala narediti obrvi in sem vec kot zadovoljna.. Malo mi jih je dvignila oz. naredila visje tako, da imam sedaj bolj odprt pogled, sama sebi se zdim veliko lepsa kot prej.. Boleće je ampak spet ne kako hudo..rdecina in oteklinica trajata
2 dni. Ni panike. ..Odloci se sama..Srečno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close