Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Permamentni make up

Permamentni make up

Zadnje case nimam ravno neskoncno mnogo casa za make up in razmisljam o permanentnem.
Nisem se se bolj podrobno pozanimala, zato najprej sprasujem tukaj in sicer bi si dala rada na veke, ob trepalnicah crne crte take, kot si jih naredis z eye-linerjem. A se to da? A katera mogoce ve kje to delajo in koliko stane? Pa ce je to sploh za bolj obcutljive oci (se mi kar dosti solzijo)? In koliko casa naj bi to potem drzalo? Nebi rada zgledala kot klovn, in ce se take crte da narediti, me zanima kje to res kvalitetno naredijo.

Hvala za odgovor.

jaz sem delala obrvi permanentni make up in sem zelo zadovoljna, naj bi trajalo 3 leta meni drži že peto leto. takrat sem dala 80000,00 sit, črte oči so bile okoli 60000,00 sit takrat cena!
zdaj to že delajo v veliko salonih, malo pobrskaj po netu pa boš videla tudi cene…

upam, da sem ti pomagala, ena moja kolegica je dala črte pa ni zadovoljna ne zato ker bi bilo slabo narejeno ampak iz preprostega razloga ker ima skos to gor in je potem res vedno tudi ponoči namazana, in ji grejo te črte že na živce 🙂

lp

tudi jaz imam že več kot dve leti je še vedno isto:)
vendar mi je kozmetičarka potem rekla, da to drži za stalno in ne samo za 3-5 let?? bomo videli.

drugače sem zadovoljna; dala sem 45.000 za obrobe oči.

Lp

Tudi jaz razmisljam,da bi si dala obrobo okoli oci in pa poudariti obrvi,saj imam zelo svetle in redke.Ali mogoce katera pozna kak internetni naslov,ali naslov salona kjer to delajo.Hvala!Lp

Pozdravljene!

Permanentni make-up dela Silvija iz Lj. Cena se določa glede na to kaj je potrebno delati. Pigmenti se posebej izberejo (in po potrebi zamešajo) glede na tip kože, zato pazite za koga se odločate, da ne boste naokoli skakale kot strašila.

Za telefonsko me pokličite na 041 21 44 87,

lep pozdravček,

Živa

The beauty starts with nails :-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close