Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Perla ma vas rada

Perla ma vas rada

Dragi moji,

Perlica vas vse pozdravlja. Modem je v razsulu in bo še nekaj časa. Javila se bo takoj, ko bo mogla.

Pošilja vam CCCCCCCCCCMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOKKKKKKKK,

takšnega, kot samo ona zna.

Kaja

Usteca naj se ji pocmooooookaaaaaaaajooooooooo! Enako – jo pogrešamo že nekaj časa, a!!!
Modem v smeti (stari), novi gor!!! Saj ne more revica brez nas!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Si ji prenesla pozdrav?

Sem, sva kar dolgo klepetali. Komaj čaka, da nas spet sliši in bere. Pogreša nas grrrrrrooooooooooozzzzznoooooooooooooo.

kaja- daj že isprani tisti koš ,na yahoo…..
lep pozdrav

yaap! Hvala!

Cmoka nazaj, modem pa v kanto, se je škoda za pet jurjev z njim kregat.

Pogresam Perlico in prosim, da se ji to sporoci…, ce kdo lahko.. Ce ima analogen modem je tako kot pravi Saso, ce pa je na ISDN bo pa verjetno tezja zadeva…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Vračam z obrestmi , ki ji pripadajo !
A.

Jutro! Perla v razsulu…kaj to pomeni? Perla je papež postala… ne razumem. Ko nekdo od tu gori odide doli, si najde posrednika, da ja napiše, da on še je in da vas ima rad. Kakšne otroške fore se pa greste? Mede vam u iber vsem…Perla definitivno niti slučajno nima vseh rada. Kakšna laž. Mene osebno zagotovo nima rada. Ne vem Kaja, ko berem tebe močno dvomim, da si pri zdravi pameti… ne glede na forum… a se boš sploh kdaj zavedla, da te bere celotna Slovenija, samo bere, ker se jim na take butaste fore NE DA NITI ODPISAT. Nova fora za nove norce. Zberi se ženska, ne zaradi sebe, zavoljo drugih, ki te berejo in se ti smejejo… pa ja ne, da ti je vseeno…
Lepo soboto in nedeljo ti želim!
Angel

kaja napiše:
>
> Dragi moji,
>
> Perlica vas vse pozdravlja. Modem je v razsulu in bo še
> nekaj časa. Javila se bo takoj, ko bo mogla.
>
> Pošilja vam CCCCCCCCCCMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOKKKKKKKK,
>
> takšnega, kot samo ona zna.
>
>
> Kaja

Bok Angel,
Kamor pridem tebe najdem, kaj se to dogaja? Perla, pa papez, mater bo vesela, ko ji Sandra to pove ob kavici. Kako pa ves, da tebe ni zraven v pozdravu? A, niste se zakopale bojnih sekir? Ce me spomin ne vara, jo Perla je…A, ti ni celo pesmice pisala? Dobro, ti si pac drugacna in nic ni narobe zato. Nihce ti ne brani podvomit, da kdo tu ni pri zdravi pameti, ker je na Tjavendan-u dovoljeno vec… Sploh pa z izrecenim misljenjem olajsas svojo duso, kar je zdravilno in podpira celo Primoz.. Zal, pa s tako mislijo nehote izpostavis svoj tako opevani IQ presoji foruma… Mislim, da tistih, ki jim namenjas taksne besede z njimi ne prizadenes, ker so jih od tebe preprosto vajeni in jih pricakujejo..Nisem se slisal, da bi kdo tu javno oporekal, da je prfuknjen, nor ali kaj podobnega, nekateri smo celo ponosni na te pridevnike… Mislim, da si Kajo pocastila s tem, ko jo obvescas, da jo bere cela Slovenija..Ves koliko ljudi si to zeli, pa jim nikoli ne uspe, Ni mi le jasno, zakaj bi ta pametni Slovenci vsi cital butast forum, za nove norce, na katerem se tko nic ne dogaja, razen bombardiranja slinastimi cmokci in bedastimi lubiji?
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Dan Pepi!….
no, sedaj pa še ti… jasno, večinjsko mnenje je absolutno pravo…
vseeno mi je: za tvoje mnenje, Perlino, Sanjino, ali Primoževo…
In? Nič. Včasih bi me zabolelo…besede drugih…sedaj me niti ne ganejo več… zanimivo… tega ste pa po malem krivi vi…Vseeno mi je.
O Perli imam pa svoje osebno mnenje, ki je samo moje in ne tvoje in nikogršnje. Ga mar ne smem imeti? Povej…Mi je pisala že take poste, da…sem še zelo prizanesljiva z njo.
Prijateljici pa nisva, jo še nisem videla, ne spoznala. Jo tudi ne želim spoznati.
Lep ponedeljek…! namesto, da bi napisala kaj lepega, se moram prepirat za oslovske sence. Kako primitivno in podlo in nič angelsko.
Adijo Pepi!
Metka

Dobro jutro in Dober dan! Forumci tja v en lep ponedeljkov dan!

Ponedeljek in nov začetek tedna.

Sporočam Vam, da vas imam rada! Vse.. in se bom potrudila tudi vse našteti.
Angel ima rada:
Janija, Sašota, Primoža, Pepija, Huberta, Štrumpantelna, Mika, Kajo Jano, Andrejko, Marijo, Perlo, Saro, Čebelico, Marelico, Barbaro Hope, Leno…
Upam, da nisem koga izpustila, naj mi oprosti!

Mi verjamete? Angel ima vas rad…kar vse po vrsti… Sedaj vam pa nastavim še drugo lice za en velik cmok in pok!

lepo se imejte in cmokejte!

Metka

hco medical abbreviation https://www.pharmaceptica.com/

aralen for lupus https://chloroquineorigin.com/# hydroxychloroquine 200 mg twice a day

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close