Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek perfuknjene reklame

perfuknjene reklame

Jst se pa zmer narežim pri reklami za Calvo, ko se začne dohtar režat …. hahahahaha…..drgač mi je pa ful dobra reklama za peugeot 607??? Tisti, ki ga je vozil “sanjski” moški?!
Kocine se mi pa dvignejo, ko poslušam reklamo za praške :-(.

…VANISH, pa vložki always, pa una čistila Bref, Cilit, pa za praške…bljak, pa tist za sekrete…..da popizdiš, ko jih gledaš!
Kot da smo vsi tako usrani pa zaflekani.
Je pa dobra tista za Simobil…to je vsaj naša “pogruntavščina”, ostalo je pa itak uvoz….

Meni.. so tud one reklame za vložke zoprne…najbolj za one dnevne v črni različici…ker ..JA ziher jih bom kupla :))))

Ženske, kako ste mogle pozabit na Calgon?

Meni je pa najabolj “IN” reklama tipa top shop, za juhe KING. Vrtijo jo na sloveniji, ponavadi tam okrog med 15 in 17 uro se mi zdi. Itak da se narežiš, s čim vse skušajo nategnit nas ovce, pol pa vidim še enega znanca (sorodnika) v njej, takrat je pa mera polna. Človek dobi občutek, da si z reklamo delajo slabo reklamo, groza no.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

………. ok…… sicer ne vem, če pašem v kontekst teme, ampak men je pa simpatična tista od Merkurja, ko uni tipo Dedke Mraze meri, potem gre pa gledat, če ma dost širok dimnik :))

LP

Remedy

Joj pa una od top shop, tista ponev, kar tri jedi naenkrat narediš – goroo krompirja, meso, zelenjavo uf uf in to kar za celo družino, pa en je lačen, če tist poje sam!

puha :)))

ampak veš……. narod pa še vedno pada na take fore…. :))) žalostno, se ti ne zdi?
Moja stara mama bi najraj vse, kar vidi po televiziji, kupila…….. Ampak je za zastopit…… včasih je veljalo: Dobro blago se samo hvali; danes je pa ravno nasprotno. In tega starejši še vedno niso dojeli…… men se bolj smilijo mladi, ki padajo na take glupe fore…. :))

Sicer je pa poanta kapitalizma ravno v temu: Da folk prepričaš, da nujno rabi nekaj, kar v bistvu sploh ne rabi…….

LP

Remedy

Tista od Simobila pa ni naša))) Je že itak ena reklama za se mi zdi za Mazdo ..ki se nikoli ne pokvati..naredi isto grimaso…
P Albert mi je fuj…. pa uni s Herbol…res prihaja ,ko ji Cavazza govori .:)))
unga tipa za Safcol so vmes še postrigli ,da je še bolj osladen::)
Dobra mi je una za Nauterik z unim malim japončkom ..uff kok smrdi .:)))
Morm rečt ,da zadnje čase ni nobene dobre..včasih so bile vsaj za avtomobile ..))))

A se še kdo spomne Buggy ribe, pa pojočega venčka,pa ure s ptiči.”Odkar uporabljamo singing Bird clock je naša Shirley veliko bolj dojemljiva za okolico.” Nasploh so reklame za Top shop ena najboljših humorističnih oddaj na naši televiziji.

Navijam za Top Shop reklame, ker so zares neverjetne…mislim kaj vse prodajajo, crkneš od smeha…

Men je pa kr neki una: Moj oče je Italijan…. ko ma svojo restevracijo….in vse mora biti čisto in….obup!

JAAAA!!! ;)) v lem je sploh fora, da je njegov oče Italijan :)))) jst sem se to tut že ene parkrat spraševal! Kaka bedarija!!!

🙂

LP

Remedy

Meni je dobra za peugeot 206, torej indijec, ki iz svoje kripe naredi 206, večina ostalih pa obupna. Najhuje je, da imam občutek, da me na lastnem sekretu gledajo oči HANE SURALOVE…

:)))))))))))))))))

hana suralova na sekretu, lol…

Trenutno najbolj mem reklama za Persil, ker je zarad fleka v središču pozornosti-
Najboljša pa mi je za simobil, vsakič mal zapojem, pa pomigam

Ja tista za Peugeot 206 je pa the best, drugače pa ne prebavljam Top shopa, pa raznih reklam a la indijska zemlja, halo?

Katere pa so reklame ala indijska zemlja?

Jaz iz preventive vedno Perwoll s sabo nosim. V kino, pa ko pride kdo na kavo ga imam vedno na sedežni zraven sebe. Kaj pa vem, kdaj me bo kdo vprašal, če imam nov pulover. :-)))))))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Mislila sem reklamo za indijsko zemljo (za kožo) in njej podobne.

2CV napisal:

> Meni je dobra za peugeot 206, torej indijec, ki iz svoje kripe
> naredi 206, večina ostalih pa obupna. Najhuje je, da imam
> občutek, da me na lastnem sekretu gledajo oči HANE SURALOVE…

Me lulat, pa se bojim da bom opazovana. HANA IS WATCHING YOU!!!!
Sem se nasmejala, hvala.

Indijec je super, pa tudi Simobilova reklama mi ni slaba, predvsem zaradi muzke.

Lea :)))))))))))

Men je najbl butasta tista za avo k se ena ženska kr sama z vinom polije :)) Za kozlat prepričljivo
Al pa tista singing bird clock…….. to je pa podn od podna, še skoraj slabša kot za Dormeo, al pa turbo maximus
Najboljša vseh časov mi je pa una za majonezo k un tamal poliže plakat…. heheheh Res je ql

One way or another I´m gonna find you I´m gonna get you get you get you….Hudo dober komad…za malo manj dobro reklamo….

Mislim, da bi pri meni “zmagala” reklama za DORMEO in seveda “lepotica” Lorella. Izredno neumna in vsiljiva je, pa še neresnična.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close