perfuknjene reklame
Meni je pa najabolj “IN” reklama tipa top shop, za juhe KING. Vrtijo jo na sloveniji, ponavadi tam okrog med 15 in 17 uro se mi zdi. Itak da se narežiš, s čim vse skušajo nategnit nas ovce, pol pa vidim še enega znanca (sorodnika) v njej, takrat je pa mera polna. Človek dobi občutek, da si z reklamo delajo slabo reklamo, groza no.
puha :)))
ampak veš……. narod pa še vedno pada na take fore…. :))) žalostno, se ti ne zdi?
Moja stara mama bi najraj vse, kar vidi po televiziji, kupila…….. Ampak je za zastopit…… včasih je veljalo: Dobro blago se samo hvali; danes je pa ravno nasprotno. In tega starejši še vedno niso dojeli…… men se bolj smilijo mladi, ki padajo na take glupe fore…. :))
Sicer je pa poanta kapitalizma ravno v temu: Da folk prepričaš, da nujno rabi nekaj, kar v bistvu sploh ne rabi…….
LP
Remedy
Tista od Simobila pa ni naša))) Je že itak ena reklama za se mi zdi za Mazdo ..ki se nikoli ne pokvati..naredi isto grimaso…
P Albert mi je fuj…. pa uni s Herbol…res prihaja ,ko ji Cavazza govori .:)))
unga tipa za Safcol so vmes še postrigli ,da je še bolj osladen::)
Dobra mi je una za Nauterik z unim malim japončkom ..uff kok smrdi .:)))
Morm rečt ,da zadnje čase ni nobene dobre..včasih so bile vsaj za avtomobile ..))))
2CV napisal:
> Meni je dobra za peugeot 206, torej indijec, ki iz svoje kripe
> naredi 206, večina ostalih pa obupna. Najhuje je, da imam
> občutek, da me na lastnem sekretu gledajo oči HANE SURALOVE…
Me lulat, pa se bojim da bom opazovana. HANA IS WATCHING YOU!!!!
Sem se nasmejala, hvala.
Indijec je super, pa tudi Simobilova reklama mi ni slaba, predvsem zaradi muzke.
Lea :)))))))))))
Men je najbl butasta tista za avo k se ena ženska kr sama z vinom polije :)) Za kozlat prepričljivo
Al pa tista singing bird clock…….. to je pa podn od podna, še skoraj slabša kot za Dormeo, al pa turbo maximus
Najboljša vseh časov mi je pa una za majonezo k un tamal poliže plakat…. heheheh Res je ql
Forum je zaprt za komentiranje.