Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek perfuknjene reklame

perfuknjene reklame

Ta je še prav posebno čudovita: To bluzo sem kupila prav za tisto zabavo…tam je bil tudi tisti važič…in bila sem v središču pozornosti, večer je bil rešen….skratka, treba je imeti PERSIL.

Možgane nam perejo na 90 – 60 – 90 !
To so, BTW, tudi manekenske mere, ne samo stopinje celzija.

Imate tudi vi svojo omiljeno reklamo?

Ljubke pozdravčke od vaše Okrutnice…

Tista za Top Shop masažne škornje je nenadkriljiva – uporabnicam kar prihaja od ugodja……

Res, tisti škornji so nepogrešljivi, jaz bom kojci poklicala in si nabavila svoje, v sado/mazo izvedbi….ŠE DANES!

Men je pa nagravžna tista za tuno – ne vem kako se ji že reče..ko en nosonja oblečen v tuno k dohtarju pride ..štala:(

He he, jaz sem se tudi že spraševala, koliko so mogli ponudit tipu, da se je v tako idiotski kostum oblekel!

Največji poden od podna je za Dormeo, živ podn, jogiji so pa tko trdi da ma še naš ps vso užuljeno rt k gor leži :))

Res? Vidš, jaz pa sem ravno hotela na forumu spraševat, kakšne izkušnje imate kaj z Dormeom? Obupno namreč rabimo boljše ležišče. Reklamam pa itak ne gre zaupat…

Ni lepšga kot reklama za vložke,a ne?Za tangice so najboljši.UF,grrrr!!!

riba safcoool….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..tipa bi kr ZADAVUUUUU !!!

jaaaaaaaaaaa za vloške sam men gre na ***** k še pizdice ne pokažejo to bi bila prava reklama.

Riba safcoool? Kerga tipa bi zadavu? A ribo, al dohtarja? Jes bi dohtarja, ker me tolk na umazane štunfe od našga zidarja Poldeta spominja. Riba tip pa je še kar simpatičen, sploh iz profila 🙂

Ležišča dormeo se pri meni ful obnesejo. Res se spi gor enkratno, trdi pa niso prav nič. Jah no, vsi imamo svoje mnenje o tem, jaz sem pač ena izmed unih zadovoljnih. Mislim da so vredni svoje cene.

Lep večer

Šampon Herbal Essencess (mislim, da se tako napiše). Tudi oni pod tušem kar prihaja, me prav zanima, če jo je med snemanjem kdo kje ….

lp

MC

************************************* Človek, ki ne dela napak, običajno nič ne dela!

Men gre pa prekleto na jetra reklama za prašek Ava oxi action.

Men pa Head & Shoulders, kar prhljaj dobim (čeprav ga v resnic nimam).

Mislim, da je zmagala AVA OXI . . . . . BRUHAŠ!

ina.

mislim, da če bi se pogovarjali o tem, katere reklame sploh so dobre, da bi imeli dost manj za napisat!
men so na primer glupe vseeee reklame za pralne praške, mehčalce, čistila, pa tud za kakšno hrano, joj, pa za žvečilke (!!!), pa za tiste neke osvežilce zraka… uh, kolk bi še lahk pisala…
zlo so mi pa dobre kakšne reklame kot so za simobil (tista, ko tipa lovi račun- pa še dobra muzka je zravn), triglav (ko čistilka namerava očistit sliko), pa po navadi še za kakšne znamke avtomilov (renault, peugeot)…
pa lep večer!

deedee, imaš dober okus. Tudi meni so te, ki si jih naštela zelo všeč.

Men pa vse tiste
ki jih dajo med filmi.

Men je pa najbolj všeč tista, ko Albert kuha špagete.

____________________ Fantasy does not deliver.

Jaz sem ena čist navadna tuna, rad bi bil pa calvo. si kej študeru,zguba? ne. si na fitnes hodu?…….

ha ha ha ha ha, to je pr dohtarju ne pa safcool al kokrkol se že napiše.

Orka lol:)

tisti madžar iz reklame za safcol je pa tudi meni…BLUAH!!

Ne jih gledat!

Mimogrede stakneš bulimijo, okvare na jetrih…., pa še kaj…

Safcool je ena druga reklama, kjer igra nek tip s tako zoprno faco, da je joj. In kot da ne bi bilo to dovolj, so mu naši dali tak glas, da te prime za iti na wc.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close