Pepco -vcasih najdem dobra oblačila
sem kupila eno navadno daljšo majico s kratkimi rokavi, ki jo imam za spat. 5 eur. bombažna, super je. najprej pogledam material, seveda. in vsa sintetika odpade. zdaj sem si nabavila 10 spodnjih hlač – navadnih belih, bombažnih. zelo zadovoljna. ne, ni vse poceni zanič in vse, kar in visoko ceno, dobro in kvalitetno. nikakor.
Grenivka422, 31.05.2024 ob 22:28
Jaz sem zadnjič našla super kvalitetno lahko laneno srajco za poleti, 10 evrov. Ceneje ne bi dobila nikjer.
Tiste srajce iz lana sem tudi jaz gledala, prav prijetne so. Jaz sem si tam kupila eno srajco iz viskoze, z v izrezom, rokavi dolgi ali tričetrt, najraje jo nosim.
Anonimno970, 01.06.2024 ob 11:15
viskoza je za bruhat, to ni noben dober material, predelan, potiš se, bljak.
pepco ima kar nekaj bombažnih in lanenih reči, je kar ok.
Glede na to da ne prenesem plastike, se enkrat, viskoza je naravni material . Ne moreš se spotiti. Je bolj zračna od bombaža. Lan pa lahko pika, ker je grob . To mesaad viskozi z poliestrom. Poliester je plastika . Tam se spotiš.
Če sem kdaj oblekla kaj poliesterskega, sem smrdela po eni uri. Pa ne po švicu, ampak nek zoprn vonj. Z viskozo je malo bolje, zdrži nekaj ur. Tudi občutek je boljši. Bombaž, ki ga običajno nosim, bi komot nosila več dni. Nobenega vonja. Lan se žal preveč mečka. Bom pa pogledala kdaj v Pepco, saj je bombaž težko dobiti, sploh za normalno ceno.
Zoran473, 01.06.2024 ob 17:15
Moja ne kupuje ne v Zari, ne H&M, ne Pepcko, Kiku, NKD, ne v SOliverju, ne v Nami, vse samo znamke: Masimo Duti, Twinset, Bogner, Colmar, Jopp, Silvia Hetc, Baldanini, MK, vse kar je zelo drago.
Meni se pa zdi vse enako, ne lede na ceno.
Zakaj daste raje 400 evrov za kos kot 40?
Ocitno ima tvoja denar. Jaz nisem ravno revna, pa se mi vseeno zdi glupo toliko dati za cunje.
Forum je zaprt za komentiranje.