Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice penzion haynal mezokoves

penzion haynal mezokoves

delam malo plane za novembrski dopust

v ljutomer ne grem , ker je avtobusna preblizu. zelo poceni. avstrija predraga.
madžarska poceni , vendar je do tja 700 kilometrov.
v mestu mezokoves je penzion haynal , ki je 150 metrov oddaljen od toplic.

penzion računa 25 evrov za sobo z tv in kopalnico kar je najlepše imajo hišni welnes z jakuziem in solno kletjo. pol ure gratis če si gost.

vlak drava pride v budimpešto ob 9 zvečer. iz sežane gre okoli poldne. to je 9 ur .potem pa še 2 do mezokoveza.

ceneje bo če grem v penzion marija v bad gestain , 28 evrov z zajtrkom , soba z televizijo in kopalnico , iz ljubljane sem v bad gestainu v 3 urah in se lahko grem še isti dan kopat v termalni bazen. v bad gestainu je to velika zadeva z vsemi atrakcijami. blizu je salzburg in nemčija. na bavarskem si tam z vlakom v 2 urah !

kaj mi svetujete ?

ogrevam se tudi za goričko

seveda še vedno iščem prevoz , in tukaj računam na stalno omizje !

vito , franc , baby …………………

če bi združili moči

in šli z avtom

DO EGERJA Z AVTOM 5 UR IZ LJUBLJANE

čas za razmislek je do novembra
slovenije sem se malo naveličal

in še to preberite

Mezőkövesd is the capital of the wonderful ancient world of “Matyo’s” where special thermal spa, fabulous folklore, a lot of cultural programs in summer, a sole museum of agricultural machines in Europe and a lot of nice “Matyo” people welcome the visitors arriving there

Zadnja sprememba (09-09-05 21:22)

Haha, Lord, ti ga biksaš…
Včeraj mi je neko pisanje tu dvignilo pritisk, ampak tvoje me pa vedno v dobro voljo spravi…
Poglej: bomo staknili glave skupaj, nekaj bo že ratalo, nivragdanebi…
b.

bom preverjal dalje

indijanci na madžarskem ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close