Najdi forum

Penis

naše mnenje ti bolj malo pomaga… pejt vsaj na forum Ginekologije..!!
ne razumem pa kaj še čakaš in nič ne narediš…. lahko da mata klamidijo, pa boš staknila vnetje jajcevodov in adijo tvoja plodnost…

s tem da smo pa mal jezni nate, pa sam hočmo da dojameš da je situacija lahko resna!!

Bravo majja!

Sama prosiš, da smo “grdi” s tabo. 🙂

Pa res ne vem, zakaj pišeš zdravstvene probleme semle, če imaš zraven zdravnike in strokovnjake. Kdo bi te zastopil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po mojem ima kožico priraslo na glavico. To je problem pri veliko moških, le, da jim pri večini že rani mladosti z manjšim kirurškim posegom oboje ločijo. Tvojemu očitno niso, zato se mu umazanija nabira pod kožico.
Čimprej k zdravniku

Bila sem pri zdravniku, dobila antibiotike, dva dni nazaj sem šla spet na kontrolo in vse je ok. Sečila ne morejo biti vneta od spolnih odnosov. Glede njegovega pa tako – ga bom jaz v roke dobila, ga umila in bo lepo dišal. Verjamem v to. Drugače pa zdravnik, ni kaj!

Poslušaj ti mačkica … zdaj govoriš pa že nekaj časa da ga boš umila … če ga do sedaj nisi, ga tudi ne boš !!!

:))))))))))))))))))))))))

Ga bom, samo morava biti sama, da grem jaz k njemu ali on k meni!

V enem mescu še nista bila sama? A hodijo starši poleg vaju? Đizs!
😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pa še kako so lahko vneta od spolnih odnosov…ne vem kakšen zdravnik ti je povedal drugače??

Marko, bila sva sama, samo se dobivava zunaj, jaz ne hodim k njemu in on tudi ne k meni. To spoznavanje s starši mi ni ravno pri srcu, raje vlečem, kar se le da.
Zanima me samo to, kako so lahko sečila vneta od spolnih odnosov? Nožnica ja, to razumem, ma sečila???

“Sečila ne morejo biti vneta od spolnih odnosov”.

Tole si napisala zograj, zdaj pa nas sprašuješ “kako so lahko sečila vneta od spolnih odnosov?”

Oprosti, a si ti čist malo zmedena?

Marko, zakaj mi toliko kompliciraš? Samo vprašala sem, ni me treba nadirat.

Varianta je pa tudi v cirkumciziji, torej obrezanju. Zaradi tega ne bo njegov libido nic manj trpel, higiena se pa zna izboljsati.

Saj ti ne kompliciram jaz, ti kompliciraš. A ti ni zdravnik rekel, da sečila ne morejo bit vneta od spolnih odnosov? ; )

No,včeraj sva se skupaj namakala v vodi,pa sem mu ga potem dobro umila.Ima glavico občutljivo,ga je kar žgečkalo,ko sem ga namilila tam.Potem pa sem videla,da ko je šla koža dol,da ga ni z brisačo pod kožico obrisal.Morda ponavadi zato smrdi.In jaz sem potem vzela stvar v svoje roke,mu ga obrisala,in potem je zelo lepo dišal.Problem je očitno samo v umivanju.

bakterije gredo po sečnici navzgor in povzročijo vnetja…to je čisto tako laično..ti predlagam, da prebereš kakšno strokovno literaturo o tem..

Mačkica, kaj sedaj? A še smrdi al si ga je začel dobro umivati?

Včeraj je spet smrdel. Dajte moški, povejte, kako si ga umijete? Ali dolgo umivate glavico? Moj partner je zelo občutljiv na tem mestu? In ali si ga potem pustite mokrega in potegnete dol kožico (on tako naredi) ali si ga obrišete pod požico in po glavci, preden date kožo nazaj gor?

Normalno si ga umijem – kožico potegnem gor, si ga dobro stuširam, namilim z milom, sperem in obrišem. Isto naredi žena, če ga ona. Samo pol kožica ne gre več dol….

Jaz pa si ga operem kar z Wapom.

si ne predstavljam živet s tipom, ki si še tiča ne zna umit 🙁
mačkica, celo znanost si naredila iz tega – umiti ali ne umiti, to je zdaj vprašanje. ne morem verjet :-))

KIR,kako misliš,da pol kožica ne gre več dol?

mačkica,
saj se hecaš, ne? :)))))))))))

Mačkica, zasto ne gre dol, ker tako stojiiii

No,si morate mislit,da sem mu povedala,kar mi je ležalo na duši in je rekel,da bo uredil stvar,kot je treba.Sedaj pa me še nekaj zanima.Ko si ga umivate,ali se lahko dotikate glavice?Moj partner pravi,da je zelo občutljiv in potem se le na hitro tam umije.Nato potegne kožo dol in si ga po glavici in po koži sploh ne obriše.Pravi,da ne more,ker je tako občutljivo mesto to.Ali je možno?Imela sem že dva fanta,vendar pri nobenem nisem zasledila kaj takega.No,upam,da bo od sedaj naprej bolje in da ni zameril-pravi,da ni!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close