PELJESAC
Zivjo!
Letos sva se s fantom odlocila obiskati Peljesac, in me zanima kateri camp je najboljsi, …? Zeliva le, da je v campu senca, da je zelo blizu morja, se najraje, moznost postaviti sotor ob morju, da je mesto blizu, ali pes, ali pa z avtom, samo da ni ne vem, pol ure voznje….. Katero mesto je sploh najbolj “in” na Peljescu, oz kje je najvec ljudi, da so stantki, da so lustni lokalcki……? Fajn bi bilo, da je v blizini campa moznost tudi da gres malo stran in se kopas na kaksnih skalcah oz. kjer ni prevec ljudi na plazi…… Skratka, ali je kaksen camp na ta nacin?
Za kakrsnokoli inormacijo bom zelo hvalezna.
Živjo,
midva z mojim imava dokaj slabe izkušnje s kampiranjem na Peljašcu; sva potem pristala v eni super sobi (to pomeni, da sva se imela SUPER, kar pa ne pomeni, daje bil draga soba, ker ni bila … ampak sam luštno je blo … lepi spomini:)) … cene pa se ne spomnim več:( ) – v Lovištu, mislim da na SZ Peljašca. Na Peljašcu je tud sicer kul, če greš surfat, so bolj surferski kempi na razpoloago, sicer pa nič kaj všečnega, vsaj meni ni bilo. So precej drugačni kot na Severnem JAdranu. Ampak mogoče pa dobita vseeno kaj pametnega, tak da ne obupat. Sobo lahko mata še zmerej kot rezervo. Pozdravčka!!
Pozdravljena
Midva sva bila predlani na Peljašcu v kampu Perna in to zadnji teden v juniju. Camp res ni nevem kaj, a ima vse kar rabiš, še trgovino. Midva sva kampirala 4 dni in bila sva zelo zadovoljna. S seboj sva imela kolesa, kar pride res prav. To je nasproti Korčule in v tem delu je res veliko kampov tako, da bosta sigurno kaj našla. Plaža in voda sta bila res enkratna do mesta Orebič sva se vodzila s kolesom 2-3 km. Zelo super povezave so tudi v mesto Korčula in tam se res dogaja. Bila sva tudi na Korčuli, a kampi na Peljašcu so boljši.
Če želiš kaj več se še oglasi.
Midva greva letos kampirat na Brač – Supetar ali mogoče kaj tam poznaš.
Lep pozdrav
Midva s fantom sva bila lani v Vignju, kjer so trije surfarski kampi. Ne morem se spomniti imena kampa, vendar pa je tako, da so itak vsi eden zraven drugega. Bi se imela super, če ne bi ravno takrat, ko sva bila dol, tri dni pihala burja, kar je bilo zelo nerodno, predvsem za kuhanje. So pa vsi trije kampi tik ob morju (na plaži kamenčki, v vodi kamni), center Vignja (če lahko temu sploh tako rečemo, ker Viganj je vasica) je blizu. Folk se zbira na rtu in v enih dveh lokalčkih. Večje mesto, oddaljeno 10 minut z avtom, je Orebić, kjer imaš precej lokalčkov, diskoteko, stojnice. Po moje se splača vzeti sabo kolesa, to sva midva precej pogrešala.
Forum je zaprt za komentiranje.