Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Peljem na morje

Peljem na morje

To je pa zelo pravilna poanta.[/quote]

Recimo, tip bi sel z eno na morje. Par dni bi ga z uzitkom zgal s tisto, ki bi jo s sabo pripeljal. Pa soncne zahode bi gledala, itd. Okay. Kdo pa ne bi? Ah, pustimo to. Na tem forumu foliranja pol tipov kao ne bi…

In, kaj sedaj? Objavis kaj bi in… upas. Mater kak pristop. Zadrzite zase, kaj bi, vse dokler ni teren pripravljen. Izjema bi bila kvecjemu, da reces, iscem punco za dva tedna razvajenja na Maldivih. Vse placano. To bi bil korencek za karieristke zeljne kurca, ki sanjajo, da so samo najjaci (€) tipi dovolj dobri za njih.[/quote]

Kaj je razlika med Maldivi in mojo ponudbo?

Nevem s katerga vesolja si ti, vendar na Zemlji nekak tako delujemo. Moški ponuja svojo lepoto, znanje, denar, interes, … ženske pa to kupujejo in seveda obratno. Naj še tako obračaš, tako je. In če dva vidita v nekem trenutku skupen cilj in si izmenjata to z ljubeznijo, je to naravnost fantastično, drgač pa malo manj.

Se pa strinjam glede zadrževanja in pripravljenosti; vendar bi dodal misel, da če predolgo držiš v sebi, lahko tisto izpuhti ali pa explodira. Kdaj je teren za nekoga pripravljen in kdaj je on ali ona pripravljena, je že spet relativno.

Kaj je tvoj problem?

Recimo, tip bi sel z eno na morje. Par dni bi ga z uzitkom zgal s tisto, ki bi jo s sabo pripeljal. Pa soncne zahode bi gledala, itd. Okay. Kdo pa ne bi? Ah, pustimo to. Na tem forumu foliranja pol tipov kao ne bi…

In, kaj sedaj? Objavis kaj bi in… upas. Mater kak pristop. Zadrzite zase, kaj bi, vse dokler ni teren pripravljen. Izjema bi bila kvecjemu, da reces, iscem punco za dva tedna razvajenja na Maldivih. Vse placano. To bi bil korencek za karieristke zeljne kurca, ki sanjajo, da so samo najjaci (€) tipi dovolj dobri za njih.[/quote]

Nevem s katerga vesolja si ti, vendar na Zemlji nekak tako delujemo. Moški ponuja svojo lepoto, znanje, denar, interes, … ženske pa to kupujejo in seveda obratno. Naj še tako obračaš, tako je. In če dva vidita v nekem trenutku skupen cilj in si izmenjata to z ljubeznijo, je to naravnost fantastično, drgač pa malo manj.

Se pa strinjam glede zadrževanja in pripravljenosti; vendar bi dodal misel, da če predolgo držiš v sebi, lahko tisto izpuhti ali pa explodira. Kdaj je teren za nekoga pripravljen in kdaj je on ali ona pripravljena, je že spet relativno.

Kaj je tvoj problem?[/quote]
Točno tako. Je pa vseeno fajn, če se nam neke želje uresničijo in včasih je treba samo malo drugače pristopiti, če uspeha ni. Ti pa veš, če ga imaš, ali ne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo tak mimogrede, da te popravim… tisto boldano ABSOLUTNO ne drži….

No razen če si Brad Pitt ali George Clooney, pa še pri takih je več šarma kot ”lepote” Lepoto kot tako ponujajo PREDVSEM ženske.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No razen če si Brad Pitt ali George Clooney, pa še pri takih je več šarma kot ”lepote” Lepoto kot tako ponujajo PREDVSEM ženske.[/quote]

Še eden iz druzga vesolja. 🙂

Kar ti hoče Dater povedati je, da dodaj malo več stila…ne ono na prvo žogo, katera gre z mano na morje..kot sam vidiš, taka ponudba nima uspeha..

V mojem vesolju to deluje tako, da punco spoznaš in jo sam pripraviš do tega, da gre s tabo tja, kamor oba želita.

No razen če si Brad Pitt ali George Clooney, pa še pri takih je več šarma kot ”lepote” Lepoto kot tako ponujajo PREDVSEM ženske.[/quote]

Še eden iz druzga vesolja. :)[/quote]

In koliko v svojem vesolju ti seksaš? jaz v tem ”drugem” dovolj ti pa bolj malo če pišeš take ”ponudbe” 😉

Ne bi raje zamenjal vesolja ker deluješ potreben 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Še eden iz druzga vesolja. :)[/quote]

In koliko v svojem vesolju ti seksaš? jaz v tem ”drugem” dovolj ti pa bolj malo če pišeš take ”ponudbe” 😉

Ne bi raje zamenjal vesolja ker deluješ potreben :D[/quote]

LOL 🙂

To si pogledal skozi ženske oči? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To si pogledal skozi ženske oči? :))[/quote]

http://media.salon.com/2012/12/people-hugh-hefner.jpeg-1280×960.jpg

Enjoy Marko, da te slika razsvetli!

Matkič, imaš pač slab okus za moške. Glavno, da je pri ženskah drugače. 🙂 Moški so lepi in manj lepi, tako kot ženske. Se ti zdi, da so manj lepe ženske vse same? Niso. Ženske prav tako gledajo na videz.

A Hugh Hefner je lep? Tale bjonda pa ”grda” in neprivlačna kajne?

lepo te prosim….

Delali so raziskave in pri anketah so ženske podale ”lepoto” kot BISTVENO BISTVENO manj pomemben faktor kot moški!

To je dejstvo…. zdaj pa relativiziraj kolikor želiš.

slika je zgoraj, poglej tistega ”lepotca” z princess ”ugly”

Pa rečmo, da je pri moških pomemben videz, če že lepota ne. Ker moški pač nismo tako lepi, da bi sploh lahko govorili o lepoti, kot nekem faktorju. 🙂

Pa rečmo, da je pri moških pomemben videz, če že lepota ne. Ker moški pač nismo tako lepi, da bi sploh lahko govorili o lepoti, kot nekem faktorju. :)[/quote]

Dejstvo ostane, moški z relativno VELIKO količino denarja dobi NE GLEDE NA IZGLED, veliko punc na ”izbiro” enako kot ženska z relativno LEPOTO

To teorijo in tezo potrjujejo tudi ženske na MONu ko govorijo o moških večno in ponavljajoče govorijo, kako so slabi če nimajo službe, ne živijo na svojem, itd itd… medtem ko moški večinoma oz. bistveno bolj povdarjajo da punca more ”zgledat” dobro, in nas/jih baš boli K kje živi 😉

Vsi omenjeni ženski pogoji so kot predpogoji, da se sploh pride do moškega in njegovega videza. 🙂
Šele potem pa je še pomemben videz.

Do te razlike pride, ker ženska išče nekaj resnega in samostojnega. Moški pa večinoma misli le na seks, kjer je res pomembna fizična privlačnost.
Za kaj resnega, pa je potem prav tako pomemben karakter in vse ostalo.

Obratno je. Manj si ji fizično in karakterno všeč, bolj ti bo pod nos metala, kaj vse moraš izpolnjevati , da bo imela karkoli s tabo.

Da boš razumel, bom karikiral. Postavi pred poljubno žensko zelo atraktivnega moškega in žensko bo en drek brigalo, ali ima tip službo, ali živi pri mami, kolk ima denarja….Tip bo privlačen že zaradi pojave.

Ženske res kar naprej poudarjajo, da mora moški imeti službo, živeti na svojem..bla bla…v bistvu pa s tem pravijo: nezanimiv kekec naj ima službo in živi na svojem, preden lahko kaj sanja o ženskah.

Manjšina tipov redno seksa tudi, ko so brez prebite pare. Večini tipov to uspe šele, ko imajo eksistenco. Na kratko.

Se pa strinjam glede zadrževanja in pripravljenosti; vendar bi dodal misel, da če predolgo držiš v sebi, lahko tisto izpuhti ali pa explodira. Kdaj je teren za nekoga pripravljen in kdaj je on ali ona pripravljena
, je že spet relativno.

Kaj je moj problem? Da sem ti napisal, da to kar pocnes NE pali. Celo ko upali, kasneje vidis, da bi bilo bolje, ce bi ubral drugacen pristop. Samo pises, kot da s svojim pristopom zanjes uspehe, tako da samo ponujaj…

Meni je sicer iz tvojega odgovora razvidno, da z zenskami nisi ravno na ti. Ampak to ni moj problem. 🙂

Prejsnji teden se mi je ena na podoben nacin ponujala, da bi sla nekam stran za vikend, pa je to, da je tako hitro to predlagala MENE ODBILO.

In, zal, je velika razlika med greva v 5* resort na Maldive in nekaj bolj povprecnega. Jebi ga, kaj bi ti razlagal.

lepo te prosim….

Delali so raziskave in pri anketah so ženske podale ”lepoto” kot BISTVENO BISTVENO manj pomemben faktor kot moški!

slika je zgoraj, poglej tistega ”lepotca” z princess ”ugly”[/quote]
Meni je všeč, če te že zanima moj okus. 🙂
Sicer je star ampak včasih je dobro poleg lepote imeti še kaj, še posebej če nisi med najlepšimi. Na srečo nekaterih tudi ženske ne izbirajo moških samo po zunanjosti. 🙂

lepo te prosim….

slika je zgoraj, poglej tistega ”lepotca” z princess ”ugly”[/quote]
Meni je všeč, če te že zanima moj okus. 🙂
Sicer je star ampak včasih je dobro poleg lepote imeti še kaj, še posebej če nisi med najlepšimi. Na srečo nekaterih tudi ženske ne izbirajo moških samo po zunanjosti. :)[/quote]
seveda seveda, denar ( veliko denarja) je zelo priročno sredstvo za kompenziranje takih malenkosti kot je neprivlačen videz in ostale telesne pomankljivost, ene prirojene, druge pridobljene…

Se pa strinjam glede zadrževanja in pripravljenosti; vendar bi dodal misel, da če predolgo držiš v sebi, lahko tisto izpuhti ali pa explodira. Kdaj je teren za nekoga pripravljen in kdaj je on ali ona pripravljena
, je že spet relativno.

Kaj je moj problem? Da sem ti napisal, da to kar pocnes NE pali. Celo ko upali, kasneje vidis, da bi bilo bolje, ce bi ubral drugacen pristop. Samo pises, kot da s svojim pristopom zanjes uspehe, tako da samo ponujaj…

Meni je sicer iz tvojega odgovora razvidno, da z zenskami nisi ravno na ti. Ampak to ni moj problem. 🙂

Prejsnji teden se mi je ena na podoben nacin ponujala, da bi sla nekam stran za vikend, pa je to, da je tako hitro to predlagala MENE ODBILO.

In, zal, je velika razlika med greva v 5* resort na Maldive in nekaj bolj povprecnega. Jebi ga, kaj bi ti razlagal.[/quote]

Toliko protislovij si napisal, da sploh nevem kje naj začnem.

Najprej, ne razmumem kaj tebe sploh moti, da jaz uberem tak pristop? A ni to bolj moj problem? In potem sam praviš, da je to moj problem, kaj potem toliko truda, da bi meni napisal kako moram jaz osvajat, itd.

Si mogoče pomislil, da sem kdaj že poskušal na “tvoje načine”?

“Celo, ko upali…” … čakaj, potem si ti že kdaj ubral tak pristop?

Kje sem napisal, da žanjem uspehe? Si pomislil, da sem mogoče imel s “tvojimi pristopi” do sedaj bolj neuspehe, kot pa uspehe?

To kar tebe odbija, nekatere druge privlači tako, da to kar je v tvojem vesolju privlačno, mogoče v mojem ni. Si pomislil kdaj na to?

In potem greš pametovat po drugem vesolju, kako bi morali, … se ti ne zdi to odbijajoče?

Mnogo si mi ti pameten za nekoga, ki nekaj neuspesno poskusa. Se ti ne zdi?

Ampak, nic se bat. Ne bom se vec vmesaval v tvoj problem. Pa ceprav so mi neobvezujoce “pocitnice” s priveskom, to kar bi ti rad, nekaj sila obicajnega, da ne recem vsakdanjega. To ti mora biti sele nelogicno, lol.

Trdim, da bi bil odziv na, pejva na Maldive, drugacen od odziva na pejva na morja.
Trdim, da je ta (pod)forum zadnje mesto za iskanje.
Trdim, da je redko dobro zaceti z jasnim povabilom na karkoli.

Se strinjam z Daterjem.
Ponudbe v stilu ” peljem prvo-neznanko-ki -pride-mimo na Maldive” so v samem bistvu ponudba za
plačan seks. Ti njej Maldive, ona tebi seks, jaz ne vidim razlike, če pokličeš na Salomonov oglasnik.
Vsaj direkten si tako bolj.

Če ponujaš Portorož, je to samo cenena varianta istega zgoraj. S tem ne mislim, da je prvotni avtor
nameraval tako….on je vsaj omenjal neko spoznavanje….čeprav je v bistvu to kar draga varianta za
osnovno spoznavanje….veliko bolj smotrno je narediti en “pred izbor” na suho, pa potem voziti okoli
kandidatke iz ožjega kroga…

Pa še glede tega se strinjam, da je takle način “iščem žensko, pika” popolnoma neproduktiven, v samem
bisvtu celo odbijajoč….kaže same minuse:
– avtor je asocialen obupanec
– avtor bi v primeru, da se celo katera javi, od groze poniknil
– avtor nima niti grama domišljije
– avtor bi seksal, pa nima denarja
– avtor bi sicer rad seksal, ampak se mu niti za to ne da preveč potruditi
– avtor je neizkušen v postelji, možno celo, da je devičnik

…..itd..itd….seznam minusov je neskončen, plusa pa nitri enega….

Aja, ti si ze na druge (moje??, lol) nacine neuspesno poskusal, sedaj pa se tako (neuspesno) poskusas. Vsekakor si vztrajen. Finese ti manjkajo. 😉

Ce gres z nekom, ki ga ne poznas in kjer ni hude privlacnosti, nekam za dlje casa je za pricakovati probleme. Ne pa se cuditi, da “zenske komplicirajo”. Ne gre preskakovati. Najprej ustvariti privlacnost in sele potem skupen dopust. On bi pa nekaj vtikal, luknja pa se ni vlazna, lol.

Sem glih dobro zacel; kako potem lahko to opredelis, da je neuspesno?

Oz. ne razumem kaj te sploh moti, da jaz ponujam (iz svojga vesolja) ponudbo za na zmenek, morje, sex?

Ne resno, preberi se si enkrat prvi post, ker ocitno ga nisi.

Rekel sem, da si morava biti vsec (govorim v dvojini).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close