Peljem na morje
žensko, na eno dobro večerjo, se spoznava in poklepetava o tem in onem. Če sva si všeč, si dava poljub, greva naslednjič na en kratek sprehod, gledat sončni zahod na kakšen hribčk, potem pa odensat ene par fajn komadov v kakšn Orto al pa SEMa (meni je všeč swing muska, al pa rockabilly npr, …). Če sva si še zmeraj všeč, greva nek petek po službi v toplice ali pa spet na morje, kjer se bova mogoče dala dol, mogoče pa ne… pač, če nama bo sedlo ane.
Iščem žensko, ki faking ne komplicira zakaj je gužva na cesti; ji ni šoping prvi hobi; ima vsaj en svoj hobi, ji je všeč dobra muzika in dobra hrana; razume, da včasih pa tudi ne gre vse po planih; ki ima normalne joške, je večje postave, … lahko imaš tattoo ali dva, temne lase; ne faking pizdiš, kaj je una rekla včeraj, kok je vse faking bad, ker pač u tej zarukani državi veliko res je in ti je jasno, da vse pač glih ne pade iz neba. Mora ti biti všeč morje, malo vročine, švic, malo psihologije in nekaj črnega humorja. Će si riba ali škorpijon po horoskopu je +, ni pa to faking nujno.
Plačam jest, lahko pa me pelješ pol na eno dobro sladico in en dober viski, kjer se bova pogovarjala o lepoti in hkrati blazenosti tega sveta.
Lp
hhaahhaa tale opis..sm se nasmejala..pa sebe najdla not, ko si pa omenu znamenje skorpjon sm pa se kavo z ust spricnla hahaha to to to 🙂 sam sm pa zasedena in ne menjam mojga 😀
kaksna vrocina pa guzva na cesti? tut to zna bit fun 😀 z avta vn pa spricat s pistolcam haha ok to lih ne ampak vedno se kaj najde.:)
hhaahhaa tale opis..sm se nasmejala..pa sebe najdla not, ko si pa omenu znamenje skorpjon sm pa se kavo z ust spricnla hahaha to to to 🙂 sam sm pa zasedena in ne menjam mojga 😀
kaksna vrocina pa guzva na cesti? tut to zna bit fun 😀 z avta vn pa spricat s pistolcam haha ok to lih ne ampak vedno se kaj najde.:)
kej dobrga pojest…zdj so se mi pa spet zalustale neke ribe od morju. Nc bo treba en vikend brez smucanja in teh sportnih dogodkou ter velnes varjant in it dol k ivotu v piran pogledat. hvala za nasvet med vrsticami 😀
Poklepetava o tem in onem?! O ničemer torej! 😀
Če si bova všeč? No way, že po pisanju odbijaš 😀
Swing, rockabilly – a imaš 55 let? 😀
Nek petek v toplice….mhm res bi ti dala najmanj 50! Nek petek? To bo bojda nekje leta 2018 😀
Ženska ki faking ne komplicira – zakaj pol ti tko kompliciraš in to clo faking verzijo? 😀
Večje postave, normalni joški….dej, dej, ne drimaj, point je da bo žrtev ženskega spola 😀
Mora ji biti všeč švic – se ne umivaš? Mislim…. 😀
…….
Raki ste faking odvratno zarakuna bitja, ni vam pomoči, get over it ! 😀
Exotic to je tvoj sanjski…. zamenjaj totega kaj ga maš z tem….
Mislim fak, a to dejansko misli da se bo kera javla?
Jaz sem ”šokiran”
No vbistvu ne morem rečt da sem, ker po 2 letih MONa sem vsega hudega ”vajen”
fak fak fak 😀
Forum je zaprt za komentiranje.