Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pekoča bolečina okoli srca…

Pekoča bolečina okoli srca…

… že nekaj dni me na levi strani okoli srca peče vsake toliko časa.
Tiste, ki bi vedele kaj naj bi to bilo mi prosim napišite.

lp

lahko ni nič, lahko je marsikaj, preko foruma se ugotoviti ne bo dalo, torej obisk zdravnika, čimprej.

VSAKO bolečino okoli srca je treba TAKOJ pokazati zdravniku. Kaj sploh čakaš in sprašuješ po forumu, če te boli v prsih?????

Lahko je zamašenje žil in ti grozi ingarkt. Lahko je odmiranje srčne mišice. Lahko je strdek v pljučih. Lahko pa je samo navadna zgaga, ki se malo čudno kaže.

Takoj k zdravniku in zahtevaj EKG. Če tvoj zdravnik ne dela, idi na urgenco.

Ne se hecat – pekoča bolečina čez prsni koš in boleče nadlahti so jasen znak bližajočega se srčnega infarkta. Če so žile že precej zamašene štejejo ure! zatorej TAKOJ k zdravniku.

Šibej k zdravniku!!!
Mojega znanca starega 36 let, je en mesec nazaj zjutraj zbudila pekoča rahla bolečina v prsnem košu.Je šel še delat, potem ga je vedno bolj začelo tiščati, prej nikoli nobene bolečine in je mislil sej bo minilo. Je šel k zdravniku in kaj misliš se je zgodilo, rešilec ga je odpeljal v KC, INFARKT!!!!
Niti sanjal ni da je kaj narobe, ostal en teden v bolnici, še vedno je na bolniški. Ne razmišljaj kaj je narobe, ampak šibaj k zdravniku TAKOJ!!!
Srečno!

Hvala, jutri zjutraj šibam k zdravnici. Zdaj mi je nerodno na urgenco, če slučajno ni nič.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close