Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika peka kruha brez glutena

peka kruha brez glutena

prosim pomagajte mi

sinu so določili celiakijo rad bi jedel kruh pa ne vem kako ga speči.

kupila sem moko Schar mix 3 kaj še dati notri , kako ga speči imam tudi avtomat Clatronic prosim vam da mi napišete cel postopek peke

hvala že v naprej

za prvo informacijo si poglej

Lep pozdrav, Misa.

V iskalec vtipkaj kruh, gluten, celiakija. Na to temo je bilo že kar nekaj napisanega. Jaz pečem kruh po navadnih receptih, samo, da pač uporabim brezglutensko moko namesto pšenične. Je pa kruh, pečen doma v kruhomatu definitivno boljši, kot katerikoli kupljen brezglutenski kruh. Jaz v kruhomatu pripravim tudi brezglutensko testo za potico in nihče ne ugotovi, da je kaj drugačna. Če te pa še kaj zanima, pa vprašaj. Sama se ravnokar mastim z brezglutenskimi muffin žemljicami po receptu izpred enega tedna. Kar pogumno eksperimentiraj.

nasvet: kupi moko finax (v merkatorju – bordo rdeča škatla), recept za pripravo je na škatli (tudi za v kruhomat), mi pečemo samo še to (+ malo mešamo druge moke). Če bo v redu, lahko naročiš to moko pri g. Polaku pol ceneje. Številke zdajle ne najdem, če boš uporabila iskalnik – tukaj, ali na starši staršem (ali kako je že po novem), ali na alergijah. Pomoje je na vseh. Lahko pa mi pišeš tudi na mail, če te kaj zanima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close