Pegasus teorija zarote, covid teorija zarote kanede
V moji inteligemntni glavi se mi poraja vzporednica med marsičem, posebej med omenjenim. Če bi pred 5 imi leti dejal za zadeve s pegasusom bi mi rekli da sem nor teoretik zarot Kot bi mi danes dejali, da sem nor teoretik zarot, če vam kaj pripomnim o cepljenju pa o kovidu nasplošno pa o milijarderjih iz ozadja ki vodijo svet. kanede. sam da so ovce srečne ko gredo na striženje vsak dan pa v lijepo našo za en teden na leto na morje pol pa nazaj v službo za 800 evreov če sploh
In kaj tebe to zanima, 20.07.2021 ob 21:26
In kaj potem? Kdo te prosi da mu pametuješ? Če je nekdo ovca, zakaj je pa na tebi da to spreminjaš?
Zato, ker ga moti, da je toliko ovc, ki tudi njega silijo, da je ovca. Če pa bi kateri od ovc kaj storil bi bil pa on ta grd namesto, da bi ovca zblojena pogledala sebe v ogledalo ali dojela in bi ne bila več zblojena ter uvidela, da pravi kriminalci so tisti, ki druge označujejo za kriminalce in kao sodijo kriminalcem ter jih kaznujejo.
xrobe, 21.07.2021 ob 01:41
Pegasus je očitno krasen programček. Na netu je izredno težko biti absolutno anonimen. Telefonček je itak fantastična prisluškovalna in sledilna naprava.
sam ovce tega seveda ne vedo. pametni telefon je bil najbrž izumljen ravnozato da o tebi vedo vse tudi to kdaj ima ona tiste dni v mesecu, da ji pošljejo reklame za vložke. ampak biga tega ne razume in dojame kot ne doijame covida
Forum je zaprt za komentiranje.