Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pedofili

Pedofili

Pravkar sem gledala (in med reklamami skakala na forum) na pop film o pedofilskih klepetalnicah na internetu (starci klepetajo z mladoletnicami in jih potem zvabijo na srečanje…). Ali je pri nas tudi že kaj takega? Mislim, vem, da so pedofili all around, ampak, da lovijo deklice in dečke že tudi na ta način…, prav v klepetalnicah s tem namenom…? Groza.

____________________ Fantasy does not deliver.

Orka,

ob branju tvojega posta sem ugotovil, da je to najbrz lazji nacin, kot pa cakati pred vrtcem, ali pa na gugalnicah… v vsakem primeru nedopustno, ampak ce jih ostane vecina potem samo pri pogovoru, in zato ne skacejo naokrog…

Mah, sem ze povedal kaj bi naredil s tekimi, ki pocnejo take…

TiNKO

Če kdo mladoletnice vabi na srečanje, zato še ni pedofil!

Je, če je mladoletnica mlajša od 15 let.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Saj ni treba, da ga imenuješ ravno pedofil, v vsakem primeru pa je bolan.
Mladoletnice so namenjene mladoletnikom, da skupaj odkrivajo “Ameriko”, ne pa zrelim in izkušenim moškim. Zanje so njim primerne ženske!!!

Kar groza me je ob misli na to, koliko pedofilije se pojavlja v zadnjem času. Vem, obstajali so vedno, ampak koliko jih je zdaj!!! jaz imam tri-letno hčerko, za katero sem pripravljena storiti KARKOLI, da jo obvarujem pred temi gnusobami, mislim, da marsikdo deli moje mnenje. Treba jih je odstraniti iz družbe in označiti, da veš, kdo je tvoj sosed.

A če se mladoletnica zaljubi v zrelega moškega pa ni bolana?

La Luna

Ko si ti bila stara recimo 17 let; so ti bili všeč 17 letniki, ali fantje čez 20?

Povej po pravici.

Saj tukaj ne gre za taka razmerja v letih ampak na eni strani mladoletna oseba do 18 let na drugi pa pedofil z razliko od 10 let naprej. Megaboy mladoletna oseba ni bolana, če se zaljubi v starejšega, ampak je moralna dolžnost le tega, da ji to objasni, da to ni mogoče razviti v kaj več.
Lep dan,

Aha.

In kakšna so zdaj ta tvoja pravila, kdaj si pedofil, če se zaljubiš v 16 letnico in kdaj ne?

Je 18 letnik (ki je seevda polnoleten) in se zaljubi v 16 letnico, pedofil?

Je 21 letnik, ki se zaljubi v 16 letnico, pedofil?

Ali pa je pedofil 26 letnik, ki mu je všeč 16 letnica? ker je to 10 let razlike?

Ja, Spider v zadnjem primeru je zame to pedofil. Sorry, če bi imel otroke kako bi ti na to gledal? Se bi strinjal, da se otrok druži z osebo, ki je toliko starejša.
Lep dan,

Če bi imel 16-letno hčerko, bi raje videl, da jo kak izkušen starejši moški, ki jo ima rad upelje v spolnost, kot pa da se kakšen mladoleten vajenec uči na njej, in mu je za samo eno črtico.

In če se zaljubita 26 letnik in 16 letnica, zakaj je bolan samo fant, dekle pa ne?

Če je zate normalno da 16-letnica samo z 16-letnikom, potem je nekaj narobe tudi kaj pri njej kaj praviš?

A je spet tako, da smo za vse fantje krivi, dekleta pa vedno nedolžna??

Ne, Megaboy niso samo fantje krivi, isto velja za ženske, ki so toliko starejše. Kaj pa porečeš na to, da bi tvojega sina zapeljal fant starejši 10 let.
Lep dan,

Kaj pa pedofilke – 33 letnica pa 18 letni fant (Renata in ROK)

Vsi malo mešajo pedofilijo znajstniki na tejle temi. Dokaj enostavno se ve kaj je otrok in kaj ne. In pedofile se tudi dokaj enostavno spozna. Nemoreš pa rečt, da je pedofil nekdo, ki gre ven z neko “obdarjeno” 16 letnico.

Si včeraj gledala film zvečer naro temo?Dober je bil in…resničen.

Nekoč so dejali, da je spolna zrelost dosežena v puberteti ali z njo, medtem, ko je psihična zrelost pri dekeltih prej, pri fantih malo kaseje, pa vendarle nikakor pri ali do 15 leta ampak tam nekje pri 20 in čez. Če je temu tako, je potemtakem pedofil vsak psihično zrel človek, ženska ali moški, ki se spušča v spolno razmerje z osebo, ko to še ni. Dekle pri 15 ali že prej si skoraj zagotovo želi spolnosti, saj konec koncev živi v okolju, ki jo ves čas navaja na to, in če se dobiva z moškim, ki je psihično zrel, potem gotovo ne zaradi spolnosti ali sexa samega, ampak zaradi pomanjkanja nežnosti in ljubezni, katere ji družina ni bila sposobna dati, največkrat se navaja razlog, da v starejšem moškem išče nadomestek očeta.
Me pa moti še nekaj, namreč, da šteje le dejanje samo, ne pa tudi želja sama.
Tu pa bi dodala še misel zrelega moškega in zrele ženske, tam pri 50, nekoč, ko sta gledala prireditev, kjer so plesala mlada dekleta :” Koliko mladega mesa!” izrečeno z navdušenjem. Kdo je sedaj bolan?
lp

In kaj je tu narobe?

Večina vas govori “se zaljubi”. Če se kdo starejši zaljubi v mladoletnika, zat še ni pedofil. Če ga ne pusti pri miru, če ga spolno nadleguje, potem pa je.

____________________ Fantasy does not deliver.

Kje Spider?

Odlično profesorsko napisano,bravo.

Odprite si že enkrat nekateri drevesni pregled, da vidite, kam je kaj prilepljeno in kam spada.

Tisto spada pod odgovor ženske.

Linija med zaljubljanjem in nadlegovanjem mladoletnikov je zelo tanka a odločna.

To pa ti misliš,ne veš koliko je med pari starostnih razlik med spoloma.Več kot si ti misliš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close