Pedofili
Pravkar sem gledala (in med reklamami skakala na forum) na pop film o pedofilskih klepetalnicah na internetu (starci klepetajo z mladoletnicami in jih potem zvabijo na srečanje…). Ali je pri nas tudi že kaj takega? Mislim, vem, da so pedofili all around, ampak, da lovijo deklice in dečke že tudi na ta način…, prav v klepetalnicah s tem namenom…? Groza.
Kar groza me je ob misli na to, koliko pedofilije se pojavlja v zadnjem času. Vem, obstajali so vedno, ampak koliko jih je zdaj!!! jaz imam tri-letno hčerko, za katero sem pripravljena storiti KARKOLI, da jo obvarujem pred temi gnusobami, mislim, da marsikdo deli moje mnenje. Treba jih je odstraniti iz družbe in označiti, da veš, kdo je tvoj sosed.
Aha.
In kakšna so zdaj ta tvoja pravila, kdaj si pedofil, če se zaljubiš v 16 letnico in kdaj ne?
Je 18 letnik (ki je seevda polnoleten) in se zaljubi v 16 letnico, pedofil?
Je 21 letnik, ki se zaljubi v 16 letnico, pedofil?
Ali pa je pedofil 26 letnik, ki mu je všeč 16 letnica? ker je to 10 let razlike?
Nekoč so dejali, da je spolna zrelost dosežena v puberteti ali z njo, medtem, ko je psihična zrelost pri dekeltih prej, pri fantih malo kaseje, pa vendarle nikakor pri ali do 15 leta ampak tam nekje pri 20 in čez. Če je temu tako, je potemtakem pedofil vsak psihično zrel človek, ženska ali moški, ki se spušča v spolno razmerje z osebo, ko to še ni. Dekle pri 15 ali že prej si skoraj zagotovo želi spolnosti, saj konec koncev živi v okolju, ki jo ves čas navaja na to, in če se dobiva z moškim, ki je psihično zrel, potem gotovo ne zaradi spolnosti ali sexa samega, ampak zaradi pomanjkanja nežnosti in ljubezni, katere ji družina ni bila sposobna dati, največkrat se navaja razlog, da v starejšem moškem išče nadomestek očeta.
Me pa moti še nekaj, namreč, da šteje le dejanje samo, ne pa tudi želja sama.
Tu pa bi dodala še misel zrelega moškega in zrele ženske, tam pri 50, nekoč, ko sta gledala prireditev, kjer so plesala mlada dekleta :” Koliko mladega mesa!” izrečeno z navdušenjem. Kdo je sedaj bolan?
lp
Forum je zaprt za komentiranje.