Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pedofili !!!

Pedofili !!!

Zanima me, kaj mislite o pedofilih, katerih imena v javnosti ne objavijo, ker imajo pravico do zasebnosti! Kaj pa otroci, ali oni nimajo pravice do normalnega življenja? Jaz mislim, da bi morali objaviti njihovo ime in sliko, da bi vedeli, kdo je naš sosed in kako pred njim obvarovati otroka! Prosim za vaše komentarje . LP

Se strinjam s tabo. Zaznamovati bi jih morali! Naj se vidi na vseh dokumentih in v vseh datotekah kaj so. Slišala sem namreč za primer, da so nekje v službo za hišnika v vrtcu vzeli pedofila, ki je že odsedel svojo kazen….. Poleg tega sem mnenja, da bi jih morali dati na zdravljenje. To je za moje pojme največji zločin!

V naši mali deželi se sicer vse hitro razve, vendar nikoli ne veš ali gre za resnično obsodbo ali le govorice. Se strinjam s tabo, take stvari bi morale biti javno objavljene.

Prav tako se strinjam z odgovorom Miš Maš. Za marsikatero delovno mesto ni opravljeno dovolj poizvedb. Poznam take primere kot so pedofili v šolah, pa tudi take, ko so narkomani delali v lekarni in bolnišnici. Too much!

jaz bi jih slekla, zaprla v mokro sobo in vsakič, kobi se hoteli vsesti da jih strese elektrika… in tako dokler ne pocrkajo, golazen!! pa ščitijo idiote,ki otroku uničijo življenje, grozno, pocrkajo naj, uf sem jezna

Jaz bi jih pa slekla, privezala z lisicami na posteljo, naredila v sobi intimno vzdušje in povabila seksi manekenke, da ga ob prijetni glasbi zmasirajo in namažejo z medom od glave do pete, tudi po ušeskih…

Nato bi se pojavila v sobi jaz, s polnim teglcem m r a v e l j ….

Pedofili ali okrutneži, pripravljeni na linč. Meni je to eno in isto. Tudi za vas bi rada vedela, kje stanujete.

Zlorabe otrok se v večini zgodijo v družini. Naj vam to ne bo neznanka. Pedofili, ki prosto tekajo naokoli in iščejo naključne žrtve so v zelo majhnem številu.

Enkrat je bila glede tega precej dobra oddaja na Oprah. Tip-pedofil je bil na zdravljenju. Ko se sedaj-ozdravljen- seli iz mesta v mesto sosedom pove glede svoje preteklosti in opiše sedanjost. V skupnost je sprejet ravno zaradi tega, ker nič ne skriva in lahko spremljajo njegova dejanja. Sosedje ortoke opozorijo, da z njim ne smejo biti sami ali kaj podobnega. Tudi ne vodi kakšne telovadbe za dečke, je pa v skupnosti med ljudmi. In to sprejet!

Nikakor ne zagovarjam pedofilije, nikakor. Grozljivo je. Vendar, marsikdo ne ve, da so bili pedofili tudi sami zlorabljeni v otroštvu. Torej so bolniki. V našem malem kosu sveta, ki diši po kurjekih, pa v nekaterih mestih ne želijo Varnih hiš ali duševno prizadetih otrok, tako da bo pedofilom še nekaj časa onemogočena kakršnakoli možnost za normalno življenje. Dejstvo je, da je zadeva ozdravljiva.

Jaz pa mislim da ni popolnoma ozdravljiva.Tako kot sedaj nekadilec, vcasih kadilec sigurno vcasih pomisli, da bi mu sedaj pasal en cik, tudi pedofil misli na …. Mi smo se preselili v novo hiso in kmalu izvedeli da je nas sosed kao ozdravljeni pedofil. Odsedel je svojo kazen, zdravil se je in oh in sploh vredu naj bi bil.Poleti pa ko smo povabili prijatelje z otroci na kopanje je stal na terasi in cekiral.Halo.Sem ga samo grdo pogledala in nekej zajamrala pa je popokal v bajto in tam gledal z okna.Tako da mene ne bo noben preprical da se da pedofila pozdravit!!!!

A ti je povedala priajteljica od sosede, ki je slišala od svoje znanke? Misim, s takimi stvarmi je treba biti previden. Tudi jaz bi zaščitila otroka, ni kaj. Vendar ne bi verjela vsaki baburi, ki bi imela o vsakemu veliko za povedat. Ravno o tem pišem v prejšnjem postu…. Trači imajo večjo moč, kot jo ima resnica.

Še en šokanten podatek naj povem…. Ko so delali neanonimno anketo, koliko očkom se dvigne, ko kopajo svojo malo hči, je bil odziv ogorčenje. Ko je bila ista anketa anonimna, vprašanja pa so bila le malce drugače postavljena in z isto vsebino (le prijaznejša formulacija stavkov), se je izkazalo, da se to zgodi pri večini. Ugotovitev in zaključek? Svoja čustva si je potrebno priznati, vendar nič storiti v ssmeri tega, da bi se otroka zlorabilo. Je jasna sedaj meja med željo in ukrepom? Tudi mene ima včasih, da bi kakšnega birokrata na licu mesta zadavila, pa tega ne storim.

Ne ni nobeni sosedi povedala sosedina prijateljica, ampak je slucajno prej zivel v tetinem bloku in se ene dvakrat spravil na sestricni in se par otrok v bloku, in so ga prijavili.OK?

Pa kaj ti men ok? Se ne moreva pogovarjati argumentirano?

Lahko, lahko.Ampak ce ne vrjames.

Tudi po mojem pedofila se ne da definitivno ozdraviti, lahko pa se naredi tako, da ne bo več ogrožal otroke. Najboljši način je ta, da se lepo objavi sliko ter ime in priimek, da lahko vsak starš ve, pred kom mora otroka varovati.
Vseeno se mi zdijo določene stvari, ki jih pišete tukaj, kaj bi storili takim ljudem, preprosto neumne. Vi bi naredili takim ljudem ne vem kaj. Me prav zanima, če bi bili sposobni kaj takega narediti.. gledati človeka v oči in ga hkrati rezati. Tisti, ki pišete take neumnosti, morate biti zelo omejeni.

Aja.. pa še nekaj. Letos poleti se je velikokrat prebralo o moških, ki so slikali in snemali nage otroke na plaži. Seveda, taka dejanja so obsojanja vredna. Vseeno me jezijo taki starši, ki kljub temu še zmeraj brezskrbo pustijo tekati okoli nage otroke. Jaz bi svojemu raje oblekla kopalke, kot pa da bi ga nek stari potrebnež gledal, snemal in doma si ga metal…

edith – ne vem kdo je tukaj govoril o rezanju?

za take sem zelo omejena,ja. Jaz osebno mu nebi mogla neč narediti. še ko peš hodim gledam,da ne stopim na kako mravljico.

Vitka…jst bi pa kar odrezala ….meni se taki dedci tako gnusijo, da ni vredno, da tlačijo zemljo…ne bom kaj več napisala, ker me bodo napadli , kakšne sem…ampak….uf….izživljala bi se nad takimi…..fuuuuul…..
Drugače pa …usekam samo komarja, vse drugo se mi smili…

Lepo nedeljo želim…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Nobena duševna bolezen ali odvisnost ni ozdravljiva. Npr. narkoman bo vedno narkoman, s to razliko, da če se bo odvadil bo zdravljen narkoman..še vedno pa bo prišlo do tega, da bo kdaj pa kdaj pomislil na to kak bi zdele en fix pasal…in pri takih ljudeh nikakor ne moreš bit 100%, da enkrat ne bo “padel” in ponovil napake ( v tem primeru se ponovno zafiksal). Isto je s pedofili in podobnimi bolniki. Tut posiljen otrok bo lahko 10 let hodil k psihiatru, mogoče bo prebolel, ampak pozabil ne bo NIKOLI. Psiha je zapletena stvar.

Pedofili so revčki. Revčki v smislu da so žrtve svoje bolane psihe. To imajo “v krvi” in nikoli ne bodo postali normalni. Glede na to dejstvo je totalno naivno verjeti v njihovo ozdravljenost oz. bit prepričan da svojih dejanj ne bodo nikoli več ponovili. Mogoče ne, mogoče ja. Dejstvo je, da vsak odgovoren starš ne bi riskiral in dal svojega otroka v oskrbo (o)zdravljenega pedofila.

In se popolnoma strinjam s tem, da bi morala okolica vedet kdo je njihov sosed oz. bi moral bit nad njim prisoten stalni nadzor, še raje pa bi vidla da tak človek nikoli več ne pride na prostost (naj ostane v zaporu oz. na zaprtem oddelku psihiatrije).

Ja, zato pa bi pedofile morali pripraviti na življenje v skupnosti. Dosti manj bi bilo sumničanj, dosti manj zapletov…

Enkrat narkoman-vedno narkoman. Bo že res, vendar človeka ne moreš obsojat zaradi misli in želja, ker je med mislijo in dejanjem še dolga pot. potem bi lahko tudi mene obsojali, ko želim kakega birokrata na gobec. Na srečo tega ne storim, je tako? In samo pomisli, k9oliko mam bi včasih vrglo svoje otroke čez okno, pa tega ne storijo. (na enem forumu je ravno debata o temu, ko je ženska prišla sem na pomoč, izrazila svoje občutke, forumovci pa so jo napadli. Ta ženska je storila samomor. namesto, da bi ji pomagali, so obsojali njene misli, ki so bile čisto v skladu s prenapetostjo in skrbmi, ki jo moraš naenkrat nuditi svojemu otroku.) Misli niso obsojanja vredne, vredno je obsojati dejanja.
Pravim, da bi se morali ozdravljeni pedofili sami razkriti, če jim je v želji, da tega ne počnejo več. Ozdravitev pa itak ni možna, če si tega človek sam ne želi. Misliš, da takega zares spustijo med ljudi? Dvomim.

Bom povprašala o tem na psihiatriji, kako in kaj, pa bomo dobili strokovno mnenje.

Lep pozdrav!

Točno tako!Jasno bi se moralo vedet,kdo je!

Jaz bi ga živega odrla….fuj,kako se mi gabijo!Preziram jih!

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

********Zaznamovati bi jih morali! Naj se vidi na vseh dokumentih in v vseh datotekah kaj so*****
*******jaz bi jih slekla, zaprla v mokro sobo in vsakič, kobi se hoteli vsesti da jih strese elektrika… *******
******Jaz bi jih pa slekla, privezala z lisicami na posteljo………Nato bi se pojavila v sobi jaz, s polnim teglcem m r a v e l j ….********
*****Vitka…jst bi pa kar odrezala ….meni se taki dedci tako gnusijo, da ni vredno, da tlačijo zemljo…ne bom kaj več napisala, ker me bodo napadli , kakšne sem…ampak….uf….izživljala bi se nad takimi…..fuuuuul…..*******
******Jaz bi ga živega odrla….fuj,kako se mi gabijo!Preziram jih!******

Kar zmrazi me, ko vidim, kakšne ženske sodelujete na tem forumu. Tudi vas bi morali zaznamovati in javno pisati, da bodo sosedje vedeli, kakšni ste in kakšna maščevanja se vam pletejo po glavi. Sem se vedno čudil, kdo so ljudje, ki v vojnah delajo najhujša grozodejstva. To ste ve, pripravljene na linč, samo prilike za to dosedaj še niste imele. Saj vzrok ni važen.. pedofil ali pa sovražnik domovine, vsak izgovor pride prav ob svojem času.
Sram vas je lahko, slabše ste od pedofilov. Hehe, pa mislite da otroke zlorabljajo samo moški, kot je razbrat iz vaših postov? Če še ne veste, je med tistimi, ki zlorabljajo otroke dobršen del žensk, samo do žensk ste pa najbrž bolj prizanesljivejše a ne?

Megaboj, ne seri!
Ko boš imel otroke se oglasi, OK?????!!!!

P.S. A si tudi ti med njimi???

Imam otroke in se popolnoma strinjam z Megaboyem. Nekateri pač za svoje nezdrave (spolne) frustracije potrebujejo otroke, drugi pa čim bolj priročne žrtve. Žal se obsoja samo prve, kar je velika napaka. Genocidov (ameriški Indijanci, Armenci …), holokavsta, pokolov (Bosna, New York, Afganistan, Irak …) ipd. niso zakuhali “pedofili” marveč ljudje kot ste vi. Dobro se poglejte v ogledalo, če ste tega sploh zmožni, predno kar koli in kogar koli obsojate.

******Letos poleti se je velikokrat prebralo o moških, ki so slikali in snemali nage otroke na plaži. Seveda, taka dejanja so obsojanja vredna.****

edith

Kaj je pravzaprav obsojanja vredno?

– otrok na plaži
– nag otrok na plaži
– gledanje otroka na plaži
– slikanje otroka na plaži
– tajno slikanje otroka na plaži
– z namenom izdelave pedofilskega materiala posnet otrok na plaži
– širjenje slik otroka na plaži kolegom
– širjenje slik otroka na plaži z namenom pridobivanja materialne koristi

Za nekoga je slikanje otroka na plaži drag spomin, za drugega pa pedofilija.

In na koncu pridemo do vprašanja kaj naj kaznujemo.

– nagnjenje
– sproščanje naslade zaradi nagnjenja
– nasilje nad otrokom
– spol storilca

Dosti nas ima slike iz otroštva, na katerih smo goli. je to tudi pedofilija ali ne?
– je otrok kaj bolj ali manj zlorabljen, če ga slika oče, mati ali tujec tajno izza grma, ne da bi otrok za to sploh vedel?
– Je sprehajanje golega otroka po javni plaži dovoljena? Do katerega leta?

“Je sprehajanje golega otroka po javni plaži dovoljena? Do katerega leta?”

Tudi men to ni jasno oz. ne razumem staršev, kako lahko pustijo 7-letno punčko popolnoma golo na plaži, medtem ko nekaj metrov stran moški prav vneto opazuje to punčko. Pa nimam nič proti goloti, samo zakaj bi vzpodbujali tujo hodobijo, če to lahko preprečimo
Problem je, kar jih je premalo kaznovanih in ker si še mnogo ljudi zatiska oči pred resnico.

Teoretik in Megaboy…..se povsem strinjam z vama, ne bi se mogla bolj, res.

In ko rečem, da mam rajši (nasplošno) živali od ljudi, govorijo, da sem nora.
Če razumeta kaj mislim.

Ld

Dragi Megaboy, kaj pa je groznega v mojem postu? Želela sem samo povedati, da bi se moralo vedeti in videti kaj so, zato da imajo starši možnost zaščititi svoje otroke pred morebitno nevarnostjo in zato, da jih ne zaposlijo v vrtcu! Mislim, da sem to tudi jasno povedala. Moje mnenje je tudi, da bi se morali zdraviti. Je tudi to tako grozno? Žal mi je, če si tako razumel moje besede, vendar si se zmotil. Govorim za svoj post, za ostale se ne vtikam. In tvoje pretiravanje v smislu kakšna pošast sem zaradi svojega mnenja in kdo povzorča vojne in grozote po svetu…. lepo te prosim. Kdo je tu nestrpen? Kdo obsoja? Moje mnenje je pač tako in trdno stojim za njim. Imam dva otroka in strese me groza ob misli, da bi ju doletelo kaj takega. In JA, še enkrat poudarjam – moralo bi se vedeti kdo so! Očitno si tudi osebno prizadet, ker so mnenja oblikovana v smislu, da so pedofili samo moški. Res je, da niso samo moški, so pa v veliki večini. Žal.
Forum je pač tu zato, da vsak poda svoje mnenje in ne zato, da se nekateri zgražajo s FUJ in FEJ (ker oni so pa popolni….) nad drugačnim razmišljanjem. RAvno zaradi te drugačnosti med nami je svet zanimiv. Sprejmite jo!

Kot vidim, je tema kar vroča, upam, da bo prišla na uho tudi piscem zakonov o pravici zasebnosti. Me pa kar žalosti, ko vidim, da se nekateri obnašajo šovinistično. Dolžijo ženske, da se znašajo nad moškimi, čeprav so v pedofiliji zastopane tudi ženske. Veste, tema se nanaša na VSE pedofile, ne glede na spol. In pa še nekaj- ko imaš svoje otroke, gledaš na vse skupaj drugače. Ne vem, kaj je takšnega, če svojega otroka slikaš golega. Zakaj ne bi smeli otroci goli tekati po plaži, brez strahu, da jim bo kakšen pokvarjenec(pokvarjenka) uničil življenje?! Ta svet je nujno potreben preobrazbe!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close