Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pedikura lassana

pedikura lassana

Večinoma zelo hvalijo pedikuro Lassana, moja kolegica pa je bila včeraj in so jo “spedenali” tako na brzino, da je bila gotova v 20 minutah. kot po tekočem traku gre vse, da ne govori o salonu, ki je vse prej kot čist in urejen.
Sama se tudi odločam za pedikuro v Lassani na Dalmatinovi, pa ne vem če bi šla, če te tam zrihtajo tkao na hitrico.

jaz hodim v Lassano na Slovenski na pedikuro in je bilo vedno ok…ena redkih, kjer znajo tudi kurja očesa in podobne težave sanirati…enkrat sem bila v Lassani na Dalmatinovi in je bilo tudi ok…morda pa tvoja kolegica ni imela nobenih večjih težav in malo trde kože, pa so jo lahko na hitro upedenali…
žal veliko pedikerk namreč kar nekaj boža in gladi brez veze, trde kože in kurjekov pa ne zna pošteno odstraniti, zato je meni Lassana v redu…
ni pa Lassana prav nič fensi, na Dalmatinovo še neki stari ati hodijo s svojimi zadebeljenimi nohti:-)

Ja tako nekako. Lassana je za tiste s problemi, tudi moj pokojni dedek je zahajal na Dalmatinovo.

ni to nek ah in sploh fensi šmensi kozmetični salon

katjuška, ti si ena mlada in nič kaj prida prevzetnica.
Lassana je ena redkih usposobljena za tiste, ki imajo sladkorno bolezen, ker za njih ob najmanjši poškodbi na nogah lahko pomeni,da dobijo gangreno in posledično celo umrejo! Bo šlo?
In upaj,da kdaj ne boš dobila diabetesa! Ker boš potem tudi ti z svojimi zadebeljenimi nohti tam sedela, pa bodo tebi podobne o tem pisarile!

Je pa za takele “damice” v Ljubljani kup fenci šmensi pedikerk! Poišči!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close