Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style pedikura danes

pedikura danes

Evo, PMS in želja po pedikuri, danes, takoj…klicala pet salonov, vse brez uspeha. Ljubljana z okolico. Kakšna ideja?
Bemtiš, enkrat na leto, ko grem, ne morem takoj:)
lp

ma dej si sama zrihtaj malo te noge..

Shrek? For you baby, I could be! :)

Naročit se ni potrebno v Lassani – Dalmatinova. V tem času je sicer pri vseh pedikerjih norišnica.

DVOJINA JE ZAKON!

Energomed na Viču

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Res zanimivo. Predvidevam da pedikerji čez zimo kar zaprejo salone. Ampak hudiča, saj vse pravite da se rihtate samo zase?

Zanimivo samo nevednim. Seveda napak predvidevaš – pedikerji delajo tudi čez zimo.
Sem mar kdaj zapisala, da se rihtam sama?

Se ti od vročine kisa ali si vse leto tako neumno zlobna? Samo bedne kreature si filajo ego z neumestnimi pripombami, ker seveda itak ne vedo pravega odgovora.

DVOJINA JE ZAKON!

Zakaj je pol taka norišnica v tem času? Daj mi razloži ti z neskisanimi možgani? Joj se znate sprenevedat………………….

Lej, očitno dajo ljudje več na izgled nogic samo v poletnem času. Dokaz za to je, da se moram prej naročit za mesec vnaprej v poletnem času, pozimi sem na vrsti isti dan, ko pokličem.
Saj ni bilo vprašanje za milijon dolarjev, ha?

Kakšno sprenevedanje?

DVOJINA JE ZAKON!

Z foruma sem potegnila cifro od pedikerke,ki naj bi baje bila zelo dobra in profesionalna 051633421
Sem se kar naročila:)

Pedikuro in masažo stopal vam opravim v svojem salonu po predhodnem telefonskem naročilu. Ni čakalne vrste, pričnem točno ob dogovorjeni uri, parkirno mesto zagotovljeno.

tel. 041/945-720

http://www.masaza-shiatsu.info

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close