Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Pedikura, čudne posledice

Pedikura, čudne posledice

Spoštovana,

Morda mi boste lahko pomagala, upam vsaj. Hodim v kozmetični salon na pedikuro, vedno mi odstrani veliko trde kože z strgalom (najprej namočim noge), potem mi pete in prednji del (porezan ponovno namočim) pobrusi, uredi nohte in vse je lepo prvi in morda še drugi dan.
Nekaj časa nazaj, pa sem se slab teden po pedikuri savnala in kopala v bazenu in ko sem pogledala svoja stopala, me je skoraj kap. Izgledala so macerirana, pete bele, napolnjene z vodo, prav tako vsepovsod tam, kjer se je rezala koža. Kaj to pomeni, kaj mi je delala narobe. Naj povem, da sem šla v priznani salon, kjer dajejo izjemen poudarek pedikuri.
Prav tako sem opazila, da imam tam, kjer je bilo rezano zelo rdečo kožo.
V glavnem, takih stopal nisem videla na bazenu pri nikomer in tudi prijateljice so rekle, da prvič vidijo kaj takega.
Še to. Potem, ko so se stopala posušila, torej slabo uro, ko je voda izhlapela, je ostala taka rumena koža belimi robovi, ampak nič hrapava, da bi bila za postrgat, Je normalno to, oziroma, je lahko mogoče, da rabim pedikuro na 2-3 dni (rezanje, piljenje). Oziroma kaj je narobe? Lahko kaj naredim doma?

Hvala vam.

Tudi nam je to zelo čudo in nepoznano.Svetujem, da malo počakate in se samo običajno negujete.Če to v enem tednu ne bo izboljšanja, se odpravite zdravniku.
Naslednjič pa poskusite drugje, morda tam kjer delajo medicincko pedikuro in so najbolje izobraženi, tako se boste prepričala v čem je bila težava!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

V salončku ki ni nič posebnega dela gospa samo pedikuro in nič drugega .
Pedikura je tista klasična oziroma medicinska .
Je pa nujno se naprej naročit saj ima skoz zasedeno .
Vsi ti fensi šmensi saloni niso kar naj bi bili . Pa dobr opravi .L.P.

se strinjam mislim da je zgornji sogovornici “tako zvana ” pedikerka porezala preveč koze stran… ene so full divje. tudi jaz obiskujem majhen salonček v Lj, Zelo lepo urejen, prijeten. in ni se mi nikoli zgodilo ni takega.
dezeven dan bljak Miška

Hej! Rada bi samo nekaj vprašala, če katera ve! Zakaj potem ko grem na pedikuro so moja stopala hitro umazana? oz. zakaj mi hitro postane spet trda koža? ali moja pedikerka dela kaj narobe ali mi poškoduje pri rezanju nove zdrave celice??

Pozdravljena!

Najlažje bi bilo, da poskusite enkrat še kje drugje pedikuro in primerjate.
Pri nas stranke takih težav nimajo, poskusite in bomo videli!

Lp

Vablena tudi k nam!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

pozdravljena,

imam grozne probleme z gljivicami na nogah, pa me zanima če zame pride v poštev pedikura, da se znebim trde luknjaste kože. predvsem me to zanima zaradi lažjega nanašanja krem za opisano težavo.

lp, tanja

Pozdrav,

Priporočam eno pedikuro, pri kateri bi lahko uredile vse kar se ročno da, ter najlažje bi vam vse svetovala. Predvidevam izboljšanja v enem mesecu!

Lp

petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close